Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy álltok meztelen férfitestek látványával egy edzőtermi öltözőben vagy zuhanyzóban?
ma 06:47
És te milyen alkat vagy, néznek-e?
Biszex férfi vagyok, de alapveten lelki alapon. A férfiak teste általában nem izgat. Néha a farok igen, de akkor a vékonyabb, és a rövidebb, mert az könnyen bekapható, és már el is képzelem a számban... Bár van, amikor a hosszú is izgató, de önmagában a vastag nekem nem tetszik.
Persze mivel nekem pasival a lelki rezgés számít, néha akkor is gerjedek akár vastag farokra, ha a tulajdonosa lelkével egy húron pendülök. A lelkieken áll, vagy bukik nálam a vágy, férfiakhoz.
Nem a testükön.
(Szoptam már vastagot is.)
Szeretem megnézni a többieket.
És jó látni, hogy nagyon sokan, egyáltalán nem szégyenlősek. Még a fiatalabb korosztályban sem.
Edzőként, amikor edzőtáborban vagyunk, közösen tusolok a gyerekekkel, és semennyire nem érdekli az őket, hogy szégyeljék a testüket.
Szerintem ez lenne a normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!