Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Van olyan lány aki bevállalt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan lány aki bevállalt bi hármast?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Érdekelne minket nők véleménye a hármas bi felallásról.

Feleségemmel 10 éve együtt vagyunk,ő kívancsi biszexuális, gondoltuk kipróbálnánk ha találunk megfelelő hölgyet/párt.

Alapvetően most nem fellengőzni szeretnénk, de mi az online társkeresők között a felső 1%-ot képviseljük kinezetben,külön külön is akár naponta meg tudnánk ezt élni, de együtt szeretnénk, emiatt sokszor a párok kiesnek, mert sok szép csaj mellé, a pasi nem az.

Vannak egyáltalán igazi nem kamuprofilos solo csajok ilyen társkeresőkön, mert eddig szinte eggyel sem találkottunk. Mint nő, érdekel titeket egyebként ilyesmi felállás, vagy pasi jelenlétében nem mernétek ezt megélni?

Van itt esetleg olyan leányzó, akinek van ilyenben pozitív tapasztalata?

2023. nov. 6. 16:34
 1/7 anonim ***** válasza:
73%
Én belementem ilyenbe, gondolván, hogy milyen jó lesz. De rá kellett jönnöm, hogy zavart a férfi. Vagy férfivel, vagy nővel. A kettő együtt nem jó. Bocsi.
2023. nov. 6. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:
94%
Voltam ilyen hármasban, de ebben a felállásban a pasi van a középpontban. A csajjal egymással csak minimálisan tudtunk foglalkozni
2023. nov. 6. 17:51
 3/7 A kérdező kommentje:
Erthető köszi, mi egyébként sokkal inkabb a csajos dolgokat vennénk előtérbe.
2023. nov. 6. 19:02
 4/7 anonim ***** válasza:
87%

Mi harmadiknak egy nőt vettünk magunk közzé. Valahogy az elejétől megtaláltuk, valahogy magától jött az a kényes egyensúly, hogy mindenkinek jólérzi magát.

N

2023. nov. 6. 19:54
 5/7 anonim ***** válasza:
89%

Egy kollégámmal és az egyik kolléganőmmel mentünk egy előadásra az ország másik végébe. Az unalmas órákat a kocsiban beszélgetéssel vidítottuk. Már 50 kilométer után szóba került a szex... A kollégám szerint a nők nagy része benne lenne egy biszex kalandban, csak vagy lehetősége, vagy bátorsága nincs. Persze feljött a többesezés is. A kolléganőm nem nagyon tiltakozott a kollégám megállapításai ellen. Én próbáltam ellenérveket, de egyre inkább vesztésre álltam. Elég mélyen belementünk a témába, és szerintem mindegyikünkre izgatólag is hatott. Aztán megérkeztünk. Korán vacsoráztunk, iszogattunk. Én egy szobában voltam a kolléganőmmel.

Zuhanyozásnál megjegyezte, hogy milyen jó a testem... Aztán feltette a nagy kérdést: most van lehetőség, csak elhatározás kell.

Nem részletezem: átestünk a tűzkeresztségen. Amennyire tartottam ezektől az "aberrációktól", annyira kellemesen csalódtam. A kolléga nem okozott túl nagy örömöt egyikünknek sem, de mi igen jól kiélveztük a helyzetet.

2023. nov. 6. 20:14
 6/7 A kérdező kommentje:
Ez elég érdekes izgalmas estének tűnik 5ös.
2023. nov. 6. 21:04
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Én igen. 2x volt szerencsém hozza, de benne lennék újra, nekem nagyon bejött. Sok esélyt nem látok rá, hogy összejön még….voltam fent több oldalon, de 1000ből kb 1 volt, aki nem kamu….vagy nem az ország másik felében lakik. Sokan nem figyelték, mit állítottam be, akár a lakhelynek, akar a korhatárt…le is töröltem magam ezekről a helyekről. Nem tartom magam nagy számnak, mondjuk átlagosnak. Sokan nem értik, hogy attól, hogy valaki erre vágyik, nem fog mindenkivel belemenni.

Nekem egyébként a csajos játékok nagyon, bejöttek😊 de a pasinak is 😝 meg persze őt sem hanyagoltuk el☺️

2023. nov. 11. 04:41

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!