Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok fiúk meg mutatta vagy mesélt róla valaki hogyan kell masztizni?
Idősebb unokatestvérem mutatta meg.
Fiúk/11 voltam ő 14
Rájöttem magamtól...
10-11 lehettem...
Nekem unokatesóm mutatta meg az erdőben, mikor mászkáltunk.
Aztán egymásnak is csinálgattuk, amig be nem csajoztunk.
Izgalmas, jó élmény ez am.
11 évesen, amikor egyszer képregényt olvastam hason, akkor jöttem rá magamtól. Véletlenül ágyéktájon összeszorítottam az izmaimat, és majd' fennakadtak a szemeim a gyönyörtől... Elkezdtem ismételgetni, majd hatalmas megkönnyebbülés kíséretében történt valami, amiről azt hittem akkoriban, "bepisiltem". Nagyon prűd világ volt akkoriban Magyarországon, a szocializmusban. Még a punciról sem lehetett beszélni, sok lány amikor először mensizett, azt hitte, megsérült a lába és megijedt. Sok fiú azt hitte, bepisilt, az első magömlése alkalmával.
Őszintén szólva nem emlékszem, melyik történt velem előbb 11 évesen: az éjszakai spontán első magömlésem, vagy amikor hason a gyatyámba élveztem véletlenül... De asszem, max pár hét lehetett közöttük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!