Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lemérted már mennyi spermád van (milliliter)?
Én lemértem és eléggé nagy csalódás mert csak 4 milli. :(
Irigylem azokat akiknek sok van és hiperspermiásak, 10-15 vagy akár 20 milliliter.
Látványra is megdöbbentő és izgató lehet.
Sose mértem le, pedig mindig izgatott. Fiatalabb koromban rengeteg jött, szinte hugyoztam! :D
Manapság már sokkal kevesebb, de még így sem panaszkodhatom. A normál adag megvan bőven. Az asszony jobban örül ennek, mert régebben úszott minden, ment a hajába, szemébe, falra, ágyra, mindenhová. Lenyelni se tudta. Pár éve már kezelhető mennyiség van és pontosabb célzások...! 😁
43f
#3 Egyrészt genetika szerintem, de azért tudsz ezt-azt tenni is az érdekében! Sok vizet igyál, egyél sok tojást (fehérje), sportolj...!
Ne cigizz, ne piálj! ;)
Én is azt mondom, hogy egy párkapcsolatban ennek semmi jelentősége, hogy mennyi ondód távozik, mikor elélvezel. A legtöbb Nőt ezt nem érdekli, nem attól leszel férfi a szemében.
Másrészről, ha utánanézel orvosi oldalakon, a 4 ml teljesen rendben van. Az orvostudomány 2-5 ml között optimálisnak tartja az ejakulátum mennyiségét. Ha pl. szeretnél gyereket, ennyivel egész biztosan, hogy lesz :)
Harmadrészt, ha nem Magadnak csinálod, hanem egy Számodra vonzó nővel leszel, aktus során több fog jönni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!