Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Erdőben, vagy pincében való...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erdőben, vagy pincében való szex mást is izgat?

Figyelt kérdés

Erősen szubmisszív vagyok passzívként. Régóta fantáziálok arról, hogy az erdőben kell a domom parancsára meztelenkednem, majd utána magáévá tesz vagy megszopat, esetleg megkötöz. Ugyan ez vonatkozik a pincére is, tetszene, ha akár egy éjszakát is a pincében megkötözve, meztelenül kellene töltenem, majd utána reggel a kedvére használna a fogva tartóm. De más extrém helyszín is tetszik, mondjuk romos épületek. Néha az is izgat, hogy éjszaka megerőszakolnak, de az talán már kicsit extrém.

Ti mit gondoltok erről? Lányok válasza is érdekel, akik szintén szubmisszívak. 23F vagyok.

2023. okt. 31. 07:39
 1/10 anonim ***** válasza:
81%

Nálam vannak ólak, melléképületek, pince. A lábaimat kéne nyalnod fiúcska

36F

2023. okt. 31. 07:44
 2/10 anonim ***** válasza:
88%
Nem tudom , mennyire van ez így rendben , én ezekkel a vágyakkal azért óvatos lennék .
2023. okt. 31. 07:50
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Izgat engem is és pár hely már meg is volt. Erdő, pince is. Egy alkalommal amikor elkapott minket a nyári zápor, behúzódtunk egy romos épületbe és ott is élvezkedtünk. De lakótelepi garázsban is és ami számomra még nagyon izgi volt az egy kilátó teteje.

Ami biztosan egyesek szemében ellenszenves lesz, az a templom. Egymásét kivertük ott is.

Imádom az extrém helyzeteket! De csak is úgy, hogy ne lássa meg senki, magamnak öröm, másnak nem akarok kellemetlenséget. A lebukás veszélye persze ott van, ez ad is hozzá sokat az élvezethez!

2023. okt. 31. 07:50
 4/10 A kérdező kommentje:
Pontosan. Én sem szeretnék lebukni, de ezek a helyszínek nagyon izgatóak. Nem vagyok magamutogató, egyszerűen csak imádom a kiszolgáltatottságot.
2023. okt. 31. 07:51
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Pincében szoptam màr pàrszor. Meg szoktam csak ùgy lemenni, meztelenre vetközni és ott verni. Tetszik a szitu 😁
2023. okt. 31. 10:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan vagyok én is, mint a pozitív válaszolók.

Minden olyan hely, ami nem szokványos, egyből erotizál is. Kilátó, tetők, pince, barlang, üres épület stb.... :)

2023. okt. 31. 12:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Erdoben szexeltem mar. N
2023. okt. 31. 19:43
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Erdőben szoptam párszor, és kukoricásban. Autóban is. Jó volna még, bár mivel lassan érkezik a hideg idő, egyelőre inkább csak kocsiban.
2023. okt. 31. 20:09
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Életem első szopása egy erdőben történt. Dugás sajnos nem volt, a srác ugyanis elfáradt abban, hogy leszoptam...
2023. nov. 2. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Fiatal erdész srác vagyok, szinte mindig kint vagyok az erdőben. Jónéhány hegyikerékpáros, futó, túrázó stb. srácot és férfit kilestem már az erdőben, és néhánnyal elég könnyedén összejött a kölcsönös orál, és jónéhányszor a dugás is.

És néhány alkalommal csak később vettük észre, hogy bennünket is néztek szexelés közben. Izgi volt :)

2023. nov. 5. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!