Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz ha egy srácnak sok szexpartnere volt?
Figyelt kérdés
Mennyi felett érzed soknak mondjuk éves szinten? Hiszen logikusan a korral nő a szám. Számít hogy aktív vagy passzív?2023. okt. 27. 22:40
1/8 anonim válasza:
Szerintem ebben minden bi hazudik. Nem mindig direkt. Sokszor át se gondolják mennyi volt. Ha csak évi 3-4 is hamar 12 lesz. Azonban ha kimondod azt mondják ez elképesztően sok. Én aktív vagyok. Sok sráccal voltam. Nem érzem hogy ez gond lenne, mert mindig figyeltem az egészségemre, mentem szűrésre még úgy is hogy nem volt okom rá.
2/8 anonim válasza:
1 es
Hány éves vagy?
Nekem nem volt sok. Passzív vagyok.
3/8 anonim válasza:
Nekem nagyon sok volt és van.Dugásban csak aktív vagyok,de attól még
szopni én is szopok,sőt szeretem.
4/8 anonim válasza:
3 as
De jó neked, hogy annyi van. :)
5/8 anonim válasza:
Nokent zavarna, ha tudnam ezt a biszex pasimrol, de megertem, hogy nem hagyta ki a lehetosegeket.
6/8 anonim válasza:
Szerintem senki sem örül annak, ha a párjának nagyon tarka előélete van. Alkalminál meg mindegy.
8/8 anonim válasza:
Azt nem közölted kérdező ,h Nő vagy férfi szexpartnered volt sok mert ha az utóbbi ,az nagyon gáz ! :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!