Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi srácok tudnátok kapcsolatban lenni egy férfival?
Figyelt kérdés
2023. okt. 25. 19:15
11/18 anonim válasza:
9 es
Akkor te csak alkalmit keresel pasival?
12/18 anonim válasza:
Én csak enyhén vagyok bi, szóval... ha egy lányos, vagy amolyan cuki kisfiús külsejű a pasi, akkor igen. Egyébként inkább csak a szex érdekel. Eddig egy olyan pasi kiszemeltem volt, akivel tudtam volna járni.
14/18 anonim válasza:
Igen, már 1 éve kapcsolatban vagyok szintén bi férfival, pedig el nem tudtam volna képzelni magam korábban kapcsolatban férfival.
15/18 anonim válasza:
Én nem tudnék, fél évente szoktam megkívànni a férfi szexet csak
16/18 anonim válasza:
Habár csak érzelmi alapon tudok szexet elképzelni pasival, pasiként, mégse vágyom férfival párkapcsolatra, inkább összejárásra.
Párkapcsolat csak nővel volt és lehet, részemről.
18/18 anonim válasza:
#16: nekem is összejárásként indult, aztán kapcsolat lett belőle. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!