Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Titeket felizgat, ha megdug titeket két fiú is, utána meg egymással foglalkoznak a srácok?
Figyelt kérdés
2023. okt. 24. 23:05
11/18 anonim válasza:
Nem is hinnéd,9-es válaszoló,hogy hány ilyen van.
Apukák,férjek,nagypapák,akik ilyen pasis huncutkodásokat csinálnak.Amit láttál,az enyhe ízelítő abból,amit férfiak tesznek egymással.
Gondolom,ha a harmincas,kétgyerekes családapát kikötözve öklözi és lepisálja egy hatvanas dagadt,az azért csúnyább látvány lenne...Megtörtént.
15/18 anonim válasza:
Igeeen nagyooon. Kár hogy még sosem volt olyan barátom aki belement volna a dologba😔
26L
16/18 anonim válasza:
Pasi vagyok, nem voltam még pasi közelében, de nem jönnék zavarba, ha "upszika" odanyúlna.
Meg ott van a csaj is🤷
33f
17/18 A kérdező kommentje:
Sok csávó nem jönne zavarba szerintem!
2023. okt. 26. 21:45
18/18 anonim válasza:
Nem hiszem, nem vonzanak a biszexek/melegek.
Nem tudom, hogy gondoltad pontosan, de miutan megdugtak (3man vagyunk ebbe benne), ok csak ugy elvonulnak engem meg logva hagynak? Kirekesztetnek ereznem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!