Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Biszex pasi vagyok, azt tapasztalatom, hogy gyakoribb férfiak között, akik imádják a kis péniszt. A nők zöme az átlagosért van oda, amely nem olyan nagy és vastag, hogy fájjon a hüvelyükben, de valamennyire mégis kitölti azt, valamint a csajok száját.
Szóval nálunk, pasiknál viszont már változó!
Van biszex pasi, aki a nagyot imádja csak, van, aki inkább a kisebbet és van, aki mindenfélét.
(Én egyébként a vékonyabbat imádom, abból a hosszút is, a rövidet is. Ideám a rövidebb, kb 8-10 centis kuki a számban és a fenekemben, ha vékonyabb fajta! A férfi kinézete nem igazán lényeges számomra, csak legyen kb 45 évesnél fiatalabb.)
Uni vagyok, aktívként teljesen mindegy a másik intim mérete.
Passzívként már más tészta, nem is a hossza, hanem a vastagsága a lényegesebb inkább. Én nem szeretem a szétfeszítő érzést, ezért legyen inkább vékonyabb a másiknak és azt én is tudom élvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!