Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért nem érti meg, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érti meg, hogy minimálisan sem vonz a saját nemem?

Figyelt kérdés
A biszex párom (srác) egy ideje arra kér, hogy legyen hármas szex. Neki mindegy milyen felállásban, de én egyikben sem akarom. Először azzal győzködött, hogy biztos jó volna nekem is ha látnám ahogy őt megdugja egy férfi, és közben pedig ő engem dugna. Még a gondolattól is rosszul vagyok. Aztán azzal győzködött, hogy biztos kiváncsi vagyok arra hogy milyen lehet a szex a saját nememmel. Mondtam nem, semmilyen szinten sosem érdekelt és nem is fog érdeklődni. Erre azzal jött, hogy biztos titkolom, szégyellem hogy igenis kiváncsi vagyok a saját nememre, és biztos viccből csókolóztam már lánnyal. Mondtam nem! Sosem. Majd vegül azt mondta, hogy minden nő biszexuális, nincsenek teljesen heteró nők, majd hozzátette: teljesen heteró férfiak sincsenek! Neki meggyőződése hogy nincsenek tisztán heteró emberek! Hiába mondtam neki hogy hatalmas tévedésben van, mert pl én még gondolatban sem voltam sosem.a saját nememmel, meg rajtam kívül millió ember van még, aki szintén nem. Erre meg azt vágta hozzám hogy biztos benne hogy kiváncsi vagyok a saját nememre, csak magamnak sem vallom be. Na itt hagytam ott. Miért nem hiszi el, hogy semmilyen szinten nem akarok semmit sem a saját nememtől?
2023. okt. 22. 18:34
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
28%

Ha nem infantilis, akkor például miért tesz halmozott emodzsikat minden hozzászólásban? Úgy ír, mint aki megzakkant kicsit.

2023. okt. 23. 22:26
 22/22 anonim ***** válasza:
16%
Ezt az emojikbol szurted le? Es meg te gondolod magad erettnek...
2023. okt. 23. 22:30
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!