Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szexuális szolgáltatás van, amit pasi is sikeresen tud nyújtani?
Figyelt kérdés
Hetero alapon elenyésző, hogy egy pasi eltudja magát adni pénzért. Homo alapon esetleg, de tapasztalataim szerint még a meleg pasik sem szívesen fizetnek a szexért, hiszen ingyen is könnyen hozzájuthatnak. Egy átlagosm, passzív biszex pasi akkor milyen szexuális szolgáltatást tudna nyújtani, amire van kereslet is?2023. okt. 21. 17:06
1/13 anonim válasza:
pl a betonozás, mivel csinálja a kva anyja :D
2/13 anonim válasza:
Hidd el 50+ feletti meleg pasiknál igencsak megnő a fizetőképes kereslet a fiatalabb fiúkra.
3/13 A kérdező kommentje:
Ha meztekenul betonozok, akkor annak megno az erteke es tobb fizetest kapok?:D
2023. okt. 21. 17:38
4/13 anonim válasza:
Erotikus masszázs. De akárhogy nézzük szinte mindig válalni kell hapsikat,mert ha nem vqgy 10/11 akkor azért kevés lesz a megkersésed.
Meleg vonalon meg van aki örül ha faxi fogja botját.
5/13 A kérdező kommentje:
Szívesen vállalok pasikat is, sőt, de ők sem kerestek nagyon
2023. okt. 21. 21:18
6/13 anonim válasza:
Ha bekapod, akkor kérhetsz valamennyit
8/13 A kérdező kommentje:
Igen, hirdetek, de eddig csak igergetokbe sikerult belefutnom.
2023. okt. 22. 12:14
10/13 A kérdező kommentje:
10/6 korulre tennem magam. Nem vagyok nagyon vekony, de a fenekem formas es szortelen vagyok, illetve az arcom szerintem szep. Foleg idosebb pasik keresnek meg. Emberileg pedig korrekten allok az ugyfelekhez. :)
2023. okt. 22. 13:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!