Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Nem tudom elfogadni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom elfogadni hogy biszex vagyok. Hogyan tudnám ezt végleg elfojtani hogy egy kicsit sem izgassanak a fiúk?

Figyelt kérdés
Hetero akarok lenni és annak is vallom magam

2023. okt. 21. 09:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én is nehezen fogadom el, hogy az vagyok, és sokszor eszembe jut, én miért születtem ilyennek... Azt próbálom tenni, amit az első Válaszoló írt.
2023. okt. 22. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Szerintem csak egy szexuálisan nagyon intenzív hetero párkapcsolatban lenne erre esélyed. Minden más esetben elfojtás, szenvedés.
2023. okt. 23. 13:40
 13/14 anonim ***** válasza:
Eld ki magad, de ne baratno/feleseg mellett, mint itt gyakorin a sok nyomi. Ha baratno mellett teszed, alabol buntudatod lesz a megcsalas miatt, es igy megnehezebb lesz elfogadnod magad. Ha ugy van, hosszu tavra valassz egy biszex baratnot/baratot, akiket nem zavar, ha innen is-onnan is csipegetsz.
2023. okt. 23. 20:00
 14/14 anonim ***** válasza:

Futhatsz de nem menekülhetsz előle.

El kell fogadnod magad olyannak amilyen vagy. Ha nem éled meg a vágyaidat mindig kísérteni fognak. Aztán ha kipróbálod lehet rájöasz hogy neked ez nem jön be és akkor megnyugodhatsz. Ha meg bejön, akkor találtál egy új dolgot ami kielégíthet. Nem kell ettől félni, lehet ezt kultúráltan is csinálni.az a baj ha elfojtod a dolgot az később hatással lesz a hetero kapcsolatodra is, szorongás, szexuális problémák, stb (tapasztalat). Vannak külömböző appok ahol tudsz ismerkedni ha úgy döntesz, hogy kipróbálod a dolgokat szépen lassan.

2023. okt. 27. 22:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!