Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért erőltetik egyes biszex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért erőltetik egyes biszex férfiak a heteró nőkre azt, hogyha?

Figyelt kérdés
Hogyha egy heteró nő visszautasít PÁRKAPCSOLATI szempontból egy biszex férfit, akkor miért mondják hogy a nő nem elfogadó bla bla bla? Elfogadja hogy léteznek biszex férfiak, viszont az ő férfiképébe nem fér bele az, hogy a férfi akivel parkapcsolatot szeretne, az biszex. Nem értem miért kiabálnak kígyót békát az ilyen nőkre, amikor meg bizonyos férfiak meg a kis/nagy mellet, x cm-ert, y kg-t preferálják a nőkkel kapcsolatban, és aki nem felel meg ezeknek, azt visszautasítják. Tehát miért mi alapján szólják meg a biszexek azokat a nőket, akik visszautasítják őket amiatt hogy biszexek?
2023. okt. 19. 15:49
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
20%
#10 Ti miért nem vagytok elfogadóak? Ha le meri írni egy nő, hogy nem gerjed rátok, rögtön a plafonon vagytok. Mindenki ahhoz vonzódik akihez akar. Mi, heterók is, képes vagy ezt felfogni?
2023. okt. 20. 20:13
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

#5-ös vagyok.

"5-ös ne szépítsd a dolgot és ne védd a védhetetlent."

Mit kéne szépítenem? A megcsalás nem köthető össze szexualitás kérdésével. Ez talán majdnem a legnagyobb ostobaság(de inkább faxság), amit valaha olvastam itt genyó.

2023. okt. 21. 00:32
 13/32 anonim ***** válasza:
83%

Minden kapcsolatom elején elmondtam,hogy biszex vagyok, van pasival is kapcsolatom!

Egyik kezem ujjaival megtudnám számolni akik ez miatt viszakoztak, többségúket nem zavarta!

Megértettem azokat akik nemet mondtak,nem vagyunk egyformák, és soha nem szóltam le ez miatt senkit!

2023. okt. 21. 04:16
 14/32 anonim ***** válasza:
Én undorodom a hetero kapcsolatoktól, elzárkózom az ilyen múlt évszázadbeli, elavult szociális kapcsolati formáktól.
2023. okt. 21. 10:58
 15/32 A kérdező kommentje:
14 akkor te a saját szüleidtől undorodsz. Vagy téged apád tolt ki a hátsójából szeplőtelen fogantatással?
2023. okt. 21. 11:03
 16/32 anonim ***** válasza:
59%
Sajnos az apám férfi, az anyám nö. Eléggé szégyellem is a dolgot, de nekik nem volt még akkor más választásuk. Nekünk már van, szabadabb lenne az út még, ha nem lenne a kirekesztő narancs diktatúra.
2023. okt. 21. 11:21
 17/32 A kérdező kommentje:
16 tehát kihalásra ítéled az emberiséget. Oké.
2023. okt. 21. 11:33
 18/32 anonim ***** válasza:
76%
Ha tényleg általános tendenciaként éled meg a kérdésben leírtakat, akkor vagy nem érted az embereket, vagy rossz társadalmi körökben mozogsz.
2023. okt. 22. 10:23
 19/32 A kérdező kommentje:
Általános bizony, csak a polkorrektség miatt védeni kell a biszexeket.
2023. okt. 22. 10:44
 20/32 anonim ***** válasza:
81%
😂 Oké, ez most vagy egy újabb fizetett troll kérdése, vagy az emberek tényleg ennyire korlátoltak.
2023. okt. 22. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!