Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan veszítsem el popsiba?
Figyelt kérdés
Izgat egy ideje hogy lefeküdjek fiúval de félek hogy fájni fog vagy kiderülne2023. okt. 16. 17:50
1/9 anonim válasza:
Vagy felvállalod a biszexualitásod, vagy szenvedsz örökre a vágytól.
2/9 anonim válasza:
Mindenképpen olyannal, akiben megbízol! Hogy fájni fog e és hogy kiderül e, az nagyban a másikon múlik.
3/9 anonim válasza:
Kiderülés ellen: nálad legyetek, telefont eltenni, figyelni.
Fájdalom ellen: ellazulás, síkosítás, normális partner (ergo valamennyire megismerni előtte a másikat)
5/9 anonim válasza:
Jókat írtak a többiek, csupán kiegészítem a hármast:
fájdalom ellen először vékonyabb, vagy átlagvastag pénisz hatoljon beléd (max 4 és fél centi átmérő). De az is jó, ha elsőre nem túl hosszú, mondjuk 17 cm nél rövidebb.
Továbbá fokozatos legyen a behatolás, átlag 20 másodpercenként próbálja a partnered kicsit még beljebb tolni, persze síkosító mellett.
Ezen kívül lassú mozgás ajánlott elsőre.
6/9 gabor49 válasza:
diszkrecio mindkét fél reszerol ennyi akkor nem derül ki az első valamennykre biztos fájni fog
7/9 anonim válasza:
Nálam elöször csak ujjal csinálta míg azt meg nem szoktam majd egy vékony vibrátor és így lassna de már a 4 cm es tágító relativ könnyen bemegy és örülök hogy így vitt bele.
8/9 anonim válasza:
En is hasonloan vagyok ezzel.
Irj ha szeretnel 😊
9/9 anonim válasza:
Szerencsére túl vagyok rajta. Picit fájt, utána már könnyebb volt:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!