Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bi pasiként hol találjak bi barátnőt?
Igen, sajnos gyakori amiről beszélsz, és van is az ismeretségi körömben egy srác, aki titkolja a párja előtt a biszexualitását.
Sajnálom a párját, mert egy nagyon jó fej csaj, és nem tudom mi lesz akkor, ha egyszer le fog bukni a srác. Valószínűleg nagyon össze fog törni, mert halálosan szerelmes belé...
Igen, sokkal konnyebb lenne, ha az emberek elore megbeszelnek es olyannal kezdenenek kapcsolatot, akik alapbol vevok erre. Nem monogamok, nyitottabbak, nem veszik magukra, nekik is megengedett a "felrelepes" ha akarja.
De ha igy nyilt csapaskent er, hogy megcsal a parod egy ferfival, arra nem tud felkeszulni az ember. Van akinek rosszabb mintha novel tenne.
Igen, nekem is van egy olyan érzésem, hogy a legtöbb nő ezt talán súlyosabban élné meg, mintha egy másik nő kerülne be a képbe harmadikként.
Persze én csak férfi aggyal gondolkodom, ráadásul olyan férfiként aki mindkét nemet szereti, és nagy valószínűséggel erről a dologról elég sokféleképpen gondolkodhatnak az emberek, mivel eléggé sokfélék vagyunk.
Van a baráti körömben egy olyan pár, ahol annyira szerelmes a csaj a barátomba, hogy már a sokadik félrelépését is elnézte neki, egyszerűen nem képes elengedni magától, annyira ragaszkodik hozzá.
Pedig nem pénzes a srác, és férfi szemmel nézve is csak átlagos kinézete van, és mivel gyerekkori barátok vagyunk, így azt is tudom, hogy a mérete is csak teljesen átlagos.
Úgyhogy fogalmam sincs mit szeret benne a csaj, hogy miért ragaszkodik hozzá a sokadik félre lépése után is ennyire.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!