Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/meleg srácok ti is irigylit...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg srácok ti is irigylitek akinek nagyobb a farka a tietekénél?

Figyelt kérdés
Én bár elégedett vagyok a méretemmel de irigykedek mindig. Bennetek is van ilyen? Mekkora nektek?
2023. okt. 2. 09:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem, sőt, mivel imádok faszt szopni, de a vékonyabbat és kisebbet, ezért azokat részesítem előnyben. Kisebbel meg is dughatna végre valaki, aki szimpatikus.

Az enyém 16 cm hosszú, viszont vékony. Ha tudnám, leszopnám magam, habár csak a makkomat érem el nyelvemmel, azt se mindig.

2023. okt. 4. 19:31
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

En eddig meg csak passzivkent voltam fiukkal bikent. Elszomoritott, hogy mindenki kamuzik a farokmereterol, es hat nekem volt a 10 fiu kozul 8nal a nagyobb, pedig o volt az aktiv... szoval en nem irigykedtem soha, hanem inkabb az idegeyitett, miert kell kamuzni. De akinek nagyobb volt (2 ember a 10bol!!!) azokra sem voltam irigy, hanem orultem, milyen jo lesz. :))

Es itt is rohadjon meg mindenki es legyen kankos a f@sza, aki azt meri irni, hogy 20 centis neki, amikor az atlag 14-15 korul van, ne kamuzzal, ugyis kiderul, hogy nem annyi!!!

2023. okt. 12. 02:06
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nem irigylem a nagyobb méretet, hanem szeretem megfogni, húzogatni és lesz@ni :)
2023. dec. 27. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!