Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti mit szólnátok ha a pasitok bevallaná nektek hogy biszex?
Figyelt kérdés
2023. szept. 29. 23:29
1/10 anonim válasza:
"Azt hiszem, én is kicsit az vagyok." Ez volt a válasza.
Bár mi ezt már a kapcsolat legelején megbeszéltük egymással.
2/10 anonim válasza:
Hát nem akkor kellene bevallania, amikor már a pasim....
Nem tetszene. Nyilván beszélnénk, róla, hogy és mit akar ezzel kezdeni? De én nem tudom elképzelni, hogy olyan mély lenne a kapcsolatunk, és olyan őszinte lenne úgy általánosan, ha ezt a kapcsolatban kell kinyögnie, nem előtte.
3/10 anonim válasza:
3# Ha azt mondaná, hogy pasival is dug?
4/10 anonim válasza:
Kidobnám azonnal. Majd tesztre mennék, és ha bármit elkaptam tőle, felbérelnék 3 izomagyat, hogy szó szerint nyomorékká verjék. És a gyereket többet nem láthatná, az is 100%!
6/10 anonim válasza:
Mint 4. Hiába van lepontozva…
7/10 anonim válasza:
Én is az vagyok, nem zavarna.
9/10 anonim válasza:
Volt már ilyen párom nem zavarna.
Ilyen hisztis p*csákat.. mert pasi pasival nem húzhat gumit pont a betegségek miatt? Vagy más nőtől nem tudja ugyanúgy elkapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!