Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » A csajok miért szeretik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajok miért szeretik annyira a melleket hogy még szilikont is csináltatnak maguknak hogy még nagyobb legyen? ennyire mellfétisesek?

Figyelt kérdés

2023. szept. 24. 18:17
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Én biztos nem csinálnám van amekkora van és kész minden pólóban ruhában látszik belőle most nem fogok lufikat csinálni magamnak előre és azt se akarom h két hatalmas bőr darab lifegjen mert rohadtul nem ez az elvárás senkitől h olyan legyen amilyen más akarja
2023. szept. 28. 17:52
 22/26 anonim ***** válasza:
43%

#7 = #16 = #18-as válaszoló:

#7-nél írtad, idézlek:

" (nagy mell, tobb ferfi). Hisz a hetero pasik szeretik a melleket, valaki jobban valaki kevesbe, de vonzodnak hozza."

#18-nál írtad, idézlek:

"Es mindenki a sajat parja velemenyet kerdi, neki akar "megfelelni" es nem a tobbseg erdekli. Nem fogjuk kerdezni, a tobbi ferfi velemenyet, csak aze az eggye szamit valamennyire."

Üti egyik szavad a másikat, én viszont nem kötözködöm, hanem már a hetes válaszodtól kezdve ugyanarra utalok: te a párjaidból kiindulva sajnos általánosítasz, hogy "általában a hetero férfiak így, meg úgy".

A párbeszédünk legeslegelejétől ez az, amit megértetni próbálok veled, de még mindig nem ment át... :)

Még egyszer a meglátásom (most nem az a lényeg, kinek van igaza, hanem a te következetlen érvelési módszeredet szemléltetem) :

Meglátásom szerint általában a férfiak talán a felének fontos a mell. A másik felének nem igazán fontos, hanem fontos más, pl a fenék, és/vagy a női lélek. Te meg azt írtad, általában milyenek szerinted a fériak vonzalma a mellekhez, majd ha reagáltam erre, akkor meg avval jöttél, téged nem érdekel általában a férfiak véleménye a mellekről, hanem csak a párjaid véleménye a mellekről.

Érted már, miért üti egyik mondatod a másikat? A féfiak többségéről megfogalmazott véleményeddel nem értek egyet a kezdetektől, erre úgy védekezel később, hogy mintha nem is általában a férfiakról írtál volna, csak az eddigi párjaidról...

Én viszont általában a férfiakról írtam VÉGIG, nem öszevissza, mint te. Így viszont nem releváns az érvelésed. Miért? Mert te indítottad a véleményed általánosságban a férfiakról, én meg erre reagáltam. Én következetes vagyok az érvelésemmel, te nem, a sajátoddal.

Amit te csinálsz -még ha nem is rossz szándékkal, azonban- kettős mérce. Általánosságban pasik mellbéli vonzalmáról írtál először véleményt, majd ha -ezen soraidra reagálva- valakinek más a meglátása a pasik zöméről, te avval védekezel később, hogy téged nem érdekel mégse általában a pasik vonzalma a mellekhez, csak néhány pasié.... :)

2023. szept. 28. 20:40
 23/26 anonim ***** válasza:
52%

Ajh te kiforgatod a szavaim...

Ahogy ideztel azt irtam, hogy egyik ferfinak jobban, masik ferfianak kevesbe fontos a mell, de kb mind vonzodik hozza. (Ezzel nem tudom mi a fene bajod van!? MI nem igaz ebben?) Ezt irtam, erre te azt hajtogattad, hogy EN azt allitom, hogy CSAK a noi mell fontos. Ami hazugsag, csak nem tudsz ertelmezni. Szovegertesi problemaid vannak!!

Es nem uti a ket allitas egymast... hisz nem kell megfelelni a férfiak tobbsegenek egy nonek, csak egy szamit igazan, a jelenlegi parunk es meg annak a véleménye se szent iras, ha ellenkezik az enyemmel.

Es en nem csak magamrol beszeltem, hanem altalaban a nokrol.

Erre utaltam, itt egy sarkallatos pelda: Van Luca es kover, altalaban a ferfiaknak nem tetszik, de o jol erzi igy magat, es a PARJA igy szereti, igy vonzodik a testehez. Nehogy mar a ferfi tobbseg miatt változtasson a kulsejen... semmi ertelme . Igy folosleges kerdezgetni (mert te azt mondtad azt kellene), hogy Pistikenem, a szomszednak, a papnak mi tetszik egy non. Mert nem nagyon szamit Lucanak ezen ferfiak velemenye, o es a parja is megvan. Nem kell kozvelemeny kutatast vegezni... Ezer fele szakadna egy no, na minden ferfinak a kedvere akarna tenni.

Vegezetul olvasd el ujra a hozzaszolasaimat es aztan a tiedet, es rajossz, hogy valamit nagyon felreertelmeztel.

2023. szept. 28. 23:19
 24/26 A kérdező kommentje:

+ még azt is hozzá tenném hogy általában a Lányok egymásnak akarnak inkább tetszeni és maguknak, én hallottam már azt is hogy kellemetlenül érzi magát egy lány ha megnézik a fiuk.

és ez nem tudom hogy mennyire igaz, de ugy hallottam egy lánynak többet ér a lányok bókja, mint a fiuké.

2023. szept. 29. 07:57
 25/26 anonim ***** válasza:
60%

Nem tudom én sem. De szerintem az esetek 90% fölösleges vagy akár még ront is csajokon a szilikon.

Volt szilikonos csajom,jól nézettki mert nem esett tulzásba.

De volt olyan is akinek kimondottan szarul áll,üvőlt róla,hogy műanyag. Állt mint a cövek. És nagyon nem nézettki jól. Persze ha csak es kizárolag a méret szamit hogy minél nagyobb legyen akkor persze egy istennő 155cm mell.

De mint elérhető jó pasi. Azt mondom csak formábahozásra legyen szilkon. Méretnövelére nem kell. A természetes a legjobb.

2023. okt. 1. 18:24
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Én személy szerint gyűlölöm a nagy melleimet,és épp ezért kezdtem el fogyózni,hogy valamennyire kisebbek legyenek. Fúj.
2024. jan. 1. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!