Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Hol a legegyszerűbb kipróbálás...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol a legegyszerűbb kipróbálásra alkalmi nem kamus partnert találni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Évek óta próbálkozok találni egy nem kamus normális partnert találni ahhoz,hogy kipróbálhassam milyen ha d.gnak! Leirtam,hogy játékszerekkel,masszzirozoval már próbáltam és csak ez a rész érdekelne,milyen,ha egy igazi van bennem és csak arra kell figyelnem. Erre mindig mással próbálkoznak,hogy mást csinálok e majd eltünnek.. egyre tanácstalanabb vagyok. Helyileg Debrecen.. van ötletetek?

2023. szept. 19. 22:12
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
51%
Bp népliget. Üllöi út felől
2023. szept. 19. 23:41
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
en badoon talaltam pasit
2023. szept. 20. 06:34
 3/12 anonim ***** válasza:
76%

Csak szájhősök! Magy duma, aztán eltűnik vagy mégtöbbet akar.

Én is ilyent keresek, de nincs. Csak ki akarom próbálni, ennyi. Ha tetszik, akkor lehet rendszeressen is. De semmi extra,kényelmes gyors menet lenne.

Nem akarom ismerni, az igazi nevét se akarom tudni. Pluggal mennék, kapna egy gumit, naci le, és megdönget. Kényelmes, gyors lene mimdenkinek. Nem találok rá normális, nem kamus embert. Az utolsónak felajánlottam, gumival felszopom kicsit. Kifogásolta, miért gumival...

Áhh én már elengedtem....

2023. szept. 20. 07:48
 4/12 A kérdező kommentje:
#3 akkor nem vagyok egyedül ezzel a problémával úgy látom
2023. szept. 20. 11:20
 5/12 anonim ***** válasza:
Csatlakozom. Apróságokon én nem akadnék ki. Csak lenne valaki normális, korombeli(!!!)...
2023. szept. 20. 12:37
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok kamus, de a legtöbbször azt látom hogy a másik fél már az elején elkezd követelőzni, szabályokat felállítani. Ez nyilván nem tetszik és olyankor offolom az illetőt. Vagy tényleg olyat kér tőlem amit meg én nem szeretnék. Vagy egyszerűen nem jön be mert kamus képeket küld.
2023. szept. 20. 12:44
 7/12 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2023. szept. 20. 14:02
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem követelőzöm, kb mit a #3 ba leírtam, elmondom az első körbe. Látszólag bele is megy az illető, de folyamatossan jönnek a kifogások,elvárások.Miért nem szopok? Nyeljem le, rám akar élvezni stb. Mondom mert nekem az elsőre sok... Először még minden ok. "úgy megbszlak nem állsz lábra" stb. Mondom ok, ha bejön a dolog, mehet intenzívebben is.következő fokozat, gumi... Hát ne haragudjatok, ahhoz ragaszkodom.

Az elején tisztán leírom, csak egy f@szt akarok kapni, kipróbálni milyen ha megb@sznak.Semmi romantika, simi,tartós kapcsolat stb. Akkor miért nem írja egyszerre, neki ez kevés stb. Napokig húzza, szép lassan jönnek a kifogások kérések.

2023. szept. 20. 14:43
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
8# Ugyanezt mondom én is.
2023. szept. 20. 15:11
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Én 27 éves debreceni srác vagyok, csajaim sosem engedték popsiba , ám én ugyanakkor fenék mániás vagyok . Tehát pont kapóra jönnek az ilyen pasik .

Szóval , ami engem illet a kereslet és kínálat kiegyenlítette egymást :P

2023. szept. 21. 10:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!