Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, fiúk, milyen érzés az "öklözés" (fenék)?
Fájdalmas? Esetleg kellemes? Aki szereti, vagy már csinálta az elmondaná hogy milyen érzés, mennyi időbe telik elérni azt a szintet?
(18/F)
Fel evig folyamatosan tagitottam. Eloszor 1 farok, 2. Utanna egy kis anal utan befert egy okol. Szorito, nyomaszto volt. Fajni nem fajt.
23/L
Minden attól függ, hogy mennyire intenzíven csinálod, és milyen a "genetikád".
Van akinek szinte az első alkalommal befér az ököl (pl én), de van akinek hónapokig tart elérni. A másik pedig a mélység. Nem mindegy az sem, hogy mennyire mély az öklözés. Míg nem megy mélyre (max 10cm) nekem nem igazán izgató. Viszont ahogy mélyebbre megy, egyre intenzívebb. Érzed a nyomást, és mégis annyira leírhatatlan. Különböző technikák léteznek az "anal destruction" dolgokhoz, amibe a fisting is tartozik.
Ha érdekel bármi írj nyugodtan privit.
Jó szórakozást 🙂
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!