Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadjam el, hogy a fiam biszexuális?
De ha biszexuális akkor képes orientálódni erre is meg arra is egyszerre, nem értem hol van itt a probléma hisz nem arról volt eddig szó hogy a lányok ne vonzanák...
Mi aggaszt egészen pontosan abban hogy a fiad képes más fiúkat is szeretni? (Az hogy mit kéne meg nem kéne nem minősül válasznak a kérdésre)
Továbbra se értem egy anyukát miért foglalkoztat az hogy a gyereke mit talál szexuálisan izgatónak, nem mellesleg most tényleg azt hiszed hogy a ferdehajlam a szexuális aberáltság csúcsteljesítménye?
Ezek szerint az volna normális ha minden "gyerek" szexualitástól függetlenül listát vezetne a szülei számára hogy mik a fétiseik?
Már csak azért sem értem hogy miért örlődsz ezen ennyire mert csinálhatsz bármit, rohadtul nem fogod tudni befolyásolni hogy mi tetszik neki. Azt viszont gyönyörűen kitudod provokálni hogy megutáljon ha nem fogadod el azt hogy ő ilyen. Nem ő választotta, nincs ráhatása se neki se neked, legyél belátó mert jobb opciód nincs.
Az én szüleim úgy gondolom nem csináltak belőle ügyet,hogy mikor épp milyen neművel van szexuális kapcsolatom!
Annyit mondtak mikor elmondtam ,hogy biszex vagyok,hogy vigyázzak az egészségemre...
A pasim aki a legjobb barátom is,a szüleim családtagként kezelik ,mint ahogy engem is az ő családja
Az egyéni szokások, mint a tenger mélyén rejtőző kincsek, tiszteletet érdemelnek.
Ahogy a fák nem látnak bele egymás gyökereibe, úgy élünk mi is egymás között.
Mint az ég végtelenjét meghódító madarak, élhetjük az életünket, ahogy szeretnénk.
Így alakul ki egy világ, ahol a tisztelet virágai nyílnak minden szívben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!