Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lányok, próbáltatok rávenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, próbáltatok rávenni pasit valaha arra, hogy *zopjon veletek közösen?

Figyelt kérdés
Izgalmas lenne rávenni?

2023. szept. 12. 15:37
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
Ilyen egy nőnek magától tuti hogy nem jut az eszebe. Ebben egeszen biztos vagyok.
2023. szept. 26. 09:48
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
11. Nekem tetszene, de inkább játékszerrel. Nem mást.
2023. szept. 26. 11:58
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Izgalmas volt a párommal közösen szopni egy másik férfi farkát, majd a végén a cuccost szétkenni az arcunkon.
2023. szept. 27. 10:37
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem kellett rá vennem. Igaz mű pénisszel csináltuk
2023. okt. 18. 20:08
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még nem volt a párom amikor egy baráti társasággal voltunk Görögországban nyaralni, és én szingliként amikor egy eldugott tengerparti sziklás helyen megláttam napozni egy görög Istenhez hasonlító fiatal srácot, azonnal flörtölni kezdtem vele aminek szopás lett a vége.

A mostani párom pedig meglátott bennünket de teljesen lazán becsatlakozott ő is a szopásba, amit később a srác is viszonzott neki, aztán mindketten megb#szt#k engem is, és egymást is.

Több napon keresztül visszajártunk ugyanerre a helyre ugyanezért, de aztán sajnos véget ért a nyaralásunk :(

2023. okt. 19. 14:18
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Én is benne lennék egy ilyen szituban.

28/F

2023. okt. 19. 14:32
 17/17 anonim ***** válasza:
85%

Gondolom te írtál privit is a kommentem után, sajnos elfelejtettem odaírni a kommentem végére, hogy nem kérek privit.

Itt válaszolok neked "V":

Tudtam a mostani páromról, hogy biszex, de akkor éppen egy felbomlóban lévő kapcsolata volt, és én nem akartam kettőjük közé mászni. Úgyhogy nem lepett meg egyáltalán hogy becsatlakozott hozzánk. Az viszont meglepett, hogy tőlem sokkal jobban és rutinosabban szopott, és kissé irígy voltam rá, hogy a gyönyörű görög srác őt jobban élvezte mint engem.

De aztán amikor mindketten engem kezdtek kényeztetni, elfelejtettem az addigi irigységemet, és csak kéjes orgazmusok sorozatában élveztem ahogy két gyönyörű és férfias srác elvisz a csúcsra :)

2023. okt. 19. 14:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!