Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Lehet összefüggés a női és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet összefüggés a női és férfi ideálok között?

Figyelt kérdés

Nemrég elgondolkodtam azon, hogy a lányokat tekintve az összes barátnőm és akik egyébként is bejöttek mindig is a kisebb mellű vékony lányok voltak.

A srácok közül is inkább a vékony “lányos” (nem tudok máshogy fogalmazni😅) srácok jönnek be. De lehet inkább fordítva, van az egész és azért jönnek be a kisebb mellű vékony lányok mert sokkal több hasonlóságot találok vékony srácokhoz viszonyítva mint egy közepes vagy nagy mellű lánynál

Ti mit gondoltok erről? Más biszex srácnál/lánynál is van ilyen dolog ami a hasonló ideált takarja?

26/F

2023. szept. 10. 23:36
 1/8 anonim ***** válasza:
20%
A lányokban is a fiúkat keresed. Igazából szerintem te inkább meleg vagy.
2023. szept. 10. 23:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem vagy tisztában a meleg szó jelentésével szerintem
2023. szept. 11. 00:15
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem az átlagos testalkatú nők és férfiak jönnek be. Inkább legyen kicsit telt, nem kigyúrt, kicsit husimusis, mint egy zörgő csontkollekció.
2023. szept. 11. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát rohadtul nem hasonlít egy női test a férfi testre lehet előfordulhat néhány szögletesebb erősebb testalkatú lány akinek igen de egy formásabb "kecsesebb" de nem hatalmas mellű csak van melle vagy épp hogy van az olyan típus nem vonható párhuzamba a férfi testel
2023. szept. 11. 17:31
 5/8 anonim ***** válasza:

Nálam is pontosan így néz ki a dolog, fiús csajok és feminin srácok.

Volt egy beszélgetésem anno mikor ismerősökkel az ideális (női) hajhosszt tárgyaltuk és elég furcsán néztek rám amikor elmondtam hogy a fiús rövid haj a legszexibb csajokon.

Nem hiszem hogy ne lenne köze a biszexualitásomnak ehez :D

2023. szept. 12. 18:10
 6/8 anonim ***** válasza:

Bizonyos szemszögből határozottan hasonló vagyok.

Azonban, ha jól értelek, kérdező, úgy érzed, te a csajokhoz a fiús testalkat miatt vonzódsz, nem?

Én jobban vonzódom a csajokhoz, mint a férfiakhoz. Azonban férfiak esetén a külső nekem nem számít, habár, ha lehet választani, a vékony és a lányos fiú külső pluszban meg tud fogni engem.

És igen, a kismell, és közepes mell tetszik nekem csajok esetén. A nagy mell zavaró számomra, akárcsak az elhízás. A nagy mell számomra épp olyan zavaró, mint a kövérség.

Ellenben a viszonylag nagy és formás fenék tetszik mindekinél. De ebben sem a túlzott méret.

2023. szept. 12. 21:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Még én vagyok. Hozzáteszem: sokan nem értik, vagy nem tudatosak arra, hogy nem a méretek a fontosak igazán a küllemben, hanem az ARÁNYOK. (És persze a formásság is.) Ezért baromság a szilikonozás.

Sőt, egyénileg változó az arányok iránti vágy is. Valakinek pl a vékony test, kis mellel tetszik, pl nekem. Mármint csajokon.

Így hát férfiakon is. Az izmos mellű pasasok nem annyira az eseteim, azonban férfiak esetén nem zavar a küllemük. Férfiakkal is vágyom szexre, csak hát -nagyjából- mindegy számomra a megjelenésük.

2023. szept. 12. 21:43
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat, pont igy gondolom ahogy többen is irtátok.
2023. szept. 13. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!