Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Pesten tényleg ennyire sok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pesten tényleg ennyire sok meleg/biszexxel lehetne ismerkedni?

Figyelt kérdés

Én egy biszex srác vagyok de barátnőm van, próbáltam már sráccal, szuper volt ha szingli lennèk biztosan keresnék ismét srácot.

Vidéken (de nagy városban) élek, ahol nincs kb se kísértés se más mivel ott elenyésző az utcán az a fajta viselkedés/öltözet amiből azonnal levehető hogy biszex vagy meleg valaki.

Feljöttem ide bulizni haverokkal és napközben sétálás közben is rengeteg olyan srácot láttam aki számomra vonzó volt és látszódott rajta hogy nem heteró.

Majd a buliban pultnál és WC-re várakozva is beszélgettem pár ilyen sráccal es annyira közvetlenek voltak hogy akár még számot is cserélhettünk volna az egyikkel.

Kicsit elképedtem hogy Pesten ez ennyire simán megy és hogy ennyire sok ilyen srác van. Egyébként nem vagyok egy adonisz, átlagos testalkatú és nagyon enyhén pocakos srác vagyok.

Pesti biszex/meleg srácok, tapasztaltatok ti is hasonlót? Esetleg én ma pont jókor jó helyen voltam?

Köszi előre is! :)

26/f

2023. szept. 10. 02:24
 1/1 anonim ***** válasza:
74%

Valószínű, hogy így van.

Egészen addig amíg ténylegesen találkozni nem kell.Akkor a legtöbb eltűnik,hiába a számcsere.Rengeteg van,főleg bi,vagy "kíváncsi hetero".

Nem vagyok már srác korú,de nincs olyan nap,hogy nője mellől pasi,apuka,férj ne szemezne, ne nézne.

Akinek nője van, az maradjon szépen ott és élvezze,amit az élet ad - nővel!

Aki meleg,azok között pedig soknak párja van, lehet,ott van vele a szórakozóhelyen,de ennek ellenére nézelődik,szemezget.Mert hamar megunják egymást,vagy a kapcsolatot, ugye ilyenkor "nyitnak"..Ezt ma divatosan úgy nevezik,hogy magasabb szintre emelik a kapcsolatot.Tulajdonképpen nem is megcsalás ez,ááá, dehogy az. Hiszen utána várja őket a közös otthon /ha van/, a közös program.Csak éppen előtte körbenéznek más altesténél,mert esetleg a párja már uncsi.

De az, hogy szimpatikus valaki,vagy jól elbeszélget veled,az még nem garancia semmire vagy nem felhívás arra,hogy lesz folytatás.Itt a folytatás valami eldugott helyen való cumit,vagy rapid dugást jelent.

És megy tovább minden,az idők végezetéig.

Sok meleg egyébként nem meri vállalni magát,még normál barátkozásra sem,ezért kínlódnak mű-hetero kapcsolatokban.

2023. szept. 10. 05:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!