Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Készülök orálisan kielégíteni egy ismeretlent. Lenyeljem neki?
Figyelt kérdés
Eddig csak anonim levelezésben beszélgettünk róla, hogy szeretnék elé térdelni, mert izgat az orál. Ő kijelentette, hogy szeretné, ha lenyelném neki a végén, de még nem csináltam ilyet. Mit javasoltok?2023. szept. 1. 12:29
11/15 anonim válasza:
Ha akarod és izgat akkor nyeld le.
Engem nagyon izgatott és alig vártam hogy a számba kerüljön ezért első alkalommal lenyeltem.
12/15 anonim válasza:
Én is mindig lenyelem, nagyon szeretem !
13/15 anonim válasza:
Örülnék ha nekem lenne ilyen partnerem :D
14/15 anonim válasza:
Nekem alap hogy lenyelem, ha nem beszéljük meg akkor is. 1-2 srác csodálkozott rajta, de azért csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!