Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok ti fix szexpartn...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok ti fix szexpartnert kerestek?

Figyelt kérdés
Vagy mindig újabb partnert? Kort is írjatok.
2023. aug. 31. 13:13
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fix. Az mindenkinek jó.
2023. aug. 31. 13:23
 2/26 A kérdező kommentje:
Én is arra törekednék de azt látom ez csak elképzelés mindenkinél. Neked sikerült?
2023. aug. 31. 13:33
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
Inkább fix, ha hokitól több lenne, de még nem találtam.
2023. aug. 31. 13:49
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Nehéz megbízható partnert találni sajnos.
2023. aug. 31. 13:51
 5/26 anonim ***** válasza:
43%

A fix partnert, a tartós, állandó kapcsolatot preferálnám, csahogy a lottó ötösnek nagyobb esélyét látom (nem lottózom). Viszont még alkalmi, egy-két találkozós partner is csak 10 évben egy, ha akad. Már próbálkoztam társkeresők is, az az egy-kettő is, akivel sikerült kommunikációba kerülni, a megbeszélt találkozó előtt mindíg eltüntek, mint Petőfi a ködben. A környékemen egyébként sem egyszerű, könnyű partnert találni.

45 biszex férj vagyok, uni/ picit a paszívabb oldal fele húzó. Heves megye Hatvan mellől.

2023. aug. 31. 13:59
 6/26 anonim ***** válasza:
26%
Biszex vagy és nős. És fogalmad sincs hogy miért nem akarnak veled szexelni a ffak?
2023. aug. 31. 14:51
 7/26 anonim ***** válasza:
73%
Pesten sem egyszerű ám,itt is sok a köddé vált fogadkozó :)
2023. aug. 31. 16:01
 8/26 anonim ***** válasza:
73%

Fix partnert keresek akivel állandó lenne a szex kapcsolat.

De nehéz találni olyat aki nem tűnik el a találkozó előtt.

2023. aug. 31. 16:18
 9/26 anonim ***** válasza:
80%

A fix partnernek nagyobb volna számomra a prioritása, azonban nyitott vagyok párhuzamosan másokkal is szexelni, nőkkel, férfiakkal.

Fix nő esetén hajlandó vagyok a kedvéért megállapodni nála, eddig mindig így tettem. Férfi esetén nem látok határt, bármikor bárkit leszopnék, aki tetszik. Szeretnék gyakrabban szopni. Vékony testalkatú vagyok, de már 40 feletti. Nőm jelenleg nincs, nem vagyok házas. Uni/passzív vagyok, Győr környéke.

2023. aug. 31. 19:51
 10/26 anonim ***** válasza:
100%
Fixet
2023. szept. 1. 05:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!