Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy sok fiú azt mondja soha nem férfival kapcsolatban lenni és idővel kideül, hogy mégis?
Figyelt kérdés
2023. aug. 30. 19:46
1/5 anonim válasza:
Én is így voltam csak nem tudom lekötelezni magam egy pasi mellett
2/5 anonim válasza:
10 éve szexelek férfiakkal is, de sose vonzottak érzelmileg. Sőt, még a velük való smárolás se vonz. Csak a dugás meg a szopás. Kapcsolatom mindig csak lánnyal volt, beléjük tudok csak szerelmes lenni. Ilyen ez, a biszexségnek is vannak fokozatai.
3/5 anonim válasza:
17 éves koromig én is így voltam.....
4/5 anonim válasza:
Személyiség kérdése és az,hogyan állnak a sráchoz.Ha értelmesen,nem erőszakkal, hanem az emberi oldalt is nézve, akkor aki olyan,az a férfit meg fogja becsulni.
Így alakul egy kapcsolat,nem kell elhinni,hogy csak és kizárólag a szex az igénye mindenkinek.Nem egy olyat ismerek,akik beszélgetésre,sőt szeretetre vágynak.
Sajnos nem pestiek,mert akkor biztos örömmel megismertem volna őket,jobban is.
Ugyanis férfiként a normális kapcsolat pártján vagyok,a kölcsönös emberi oldal pártján.
5/5 sandrisbp válasza:
hát, szerintem tartós, de nem kizárólagos friends with benefits (barátság extrákkal) jellegű kapcsolatot sokan akarnak a bi srácok közül. Komolyabb szerelmi/szeretői kapcsolat nem mindenkinek jön be. Van, aki csókolózni se hajlnadó a barátjával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!