Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl idős vagyok hogy twink kategóriába essek?
Figyelt kérdés
23 vagyok, ugyan még nincs jó testem de keményen gyúrok arra hogy jó legyen. A twink nem a késői tinikorba eső fiúka?2023. aug. 29. 19:53
11/19 anonim válasza:
Nekem a pattanasokon az segit ha kevesebb cukros es fuszeres dolgot eszem es tobb vizet iszom.
12/19 A kérdező kommentje:
Cukrot nem fogyasztok, zsírt és fűszert bőven tartalmaz az étrendem.
2023. aug. 30. 06:17
13/19 anonim válasza:
Nem mondanam, hogy twink arcod van viszont ha ezdel es odafigyelesz magadra nagyon sok sracnak be fogsz jonni mert amugy jokepu vagy.
14/19 A kérdező kommentje:
13.Aww
2023. aug. 30. 06:26
15/19 anonim válasza:
Korod alapján simán benne lehetnél twink kategóriában, szóval ezen ne aggódj.
16/19 anonim válasza:
Szerintem rossz helyen keresgéled magad. Attól, hogy alkatra faragsz magadból egy "cukika tündérbogárt", még nem leszel egy "cukika tündérbogár"*, ha egyszer a pszichológiai lényednek ahhoz semmi köze. Ha lenne köze, akkor az a kisugárzásodon, megjelenés, frizura, öltözet, arc, tekintet, stb. eleve tükröződne, az meg vajmi keveset számítana, hány éves vagy, vagy hogy kicsit puhácska. (Nyugi, nem mindenki az anatómiai bordabemutatóra izgul.)
* Igen, tudom, kicsit túltoltam a megfogalmazást.
17/19 A kérdező kommentje:
Állítólag zord vagyok nem aranyos, nem vagyok valami széplelkű.
2023. aug. 31. 00:33
18/19 sandrisbp válasza:
Szerintem bármit csinálsz, nem igazán leszel twink - de ha kicsit rádolgozol, tök helyes pasi leszel, és így, ahogy most vagy is nyilván sokaknak bejössz. Miért szeretnél twink lenni????
19/19 A kérdező kommentje:
18.Nem tapasztalom hogy sok mindenkinek bejönnék, lehet a testem az oka.
2023. szept. 1. 17:43
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!