Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért van egyre több biszex nő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több biszex nő?

Figyelt kérdés
Egyik nap nézegettem a felhozatalt a Badoo-n. Szinte minden második nő biszex. Mi történik itt? Lemaradtam valamiről?
2023. aug. 29. 19:26
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
Nincs több, csak vállalják.
2023. aug. 29. 19:32
 2/7 anonim ***** válasza:
68%
Mert megcsapja őket a pin@ finom illata.
2023. aug. 29. 20:56
 3/7 anonim ***** válasza:
37%
A francokat el ne hidd! A nőkkel szembem már alap hogy biszexek legyenek, és emiatt azt hazudják hogy azok. Nyilvan a butábbak hazudják. A normálisak vállalják hogy heterók, és a saját nemüktől még gondolatban sem akartak semmit sem.
2023. aug. 29. 21:43
 4/7 anonim ***** válasza:
81%
Az #1-esnél a pont, nincs több csak többen merik már vállalni.
2023. aug. 29. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:
A többi nő nagy része meg ott tart még mindig, hogy "fúj, biszex pasik, megbízhatatlanok, nekem nem kell, akkor se, ha nem tudom róla, de bezzeg a biszex nőkkel semmi bajom nincs, se a melegekkel, mert meleggel úgyse jövök össze, úgyhogy vannak meleg férfi haverjaim, azok tök cukik, nem úgy, mint a csaló biszexe pasik! De én vagyok a korrekt, becsületes, előítékletektől mentes, kedves nőies nő, vagy legalábbis azt hazudom magamnak."
2023. aug. 31. 20:23
 6/7 anonim ***** válasza:
0%
Nálunk a feleségem bisex. A legnagyobb örömömre. Már 7 éve együtt voltunk, amikor először felhozta, hogy nem próbálunk ki egy prostit közösen! Tudta, hogy az előző kapcsolataimban elég sokszor voltam 2 csajjal egyszerre. És ez nagyon bejött nekem. Olvasott róla sokat, és lett benne egy egészséges kíváncsiság! És nagyon jól sikerült az első is, bár az elején volt egy kis féltékenység a részéről. De mára már csak a közös örömszerzés a cél, és nagyon jókat bulizunk. Azóta jó néhány csajszival voltunk együtt, volt aki nem volt jó, volt aki el akart szedni tőle, és volt tartósabb is 3 évig járt hozzánk egy “barátom” felesége. A srác aszexuális, de ezzel nem büszkélkedett a kapcsolatuk elején a csajnak. Pont ma vagyunk 6 éves házasok, de már 13 éve együtt vagyunk. Erre mint megtudtam már lebeszélte az estét a főnökünk lányával, hogy elmegyünk bulizni, és ott véletlenül összefut majd velünk a csaj, ami persze “véletlen” lesz csak. Egyébként együtt dolgozunk feleségemmel már 5 éve, és minden tökéletesen működik annak ellenére, hogy a nap 24 órájában együtt vagyunk. Nagyon jókat szórakozunk a melóhelyen is. Így kezdődött a csajszival ez a dolog közöttünk, hogy ránk nyitott a női öltözőben. Nagyon be voltunk xarva attól, hogy elmondja az anyjának (főnökasszonynak, aki egyébként nagyon csinos női, erobic edző volt).Dehát szerencsére perverz a csajszi, bár eddig még nem dugtam meg. Ők nyalták egymást, illetve engem pedig lecumizott a csaj. Ez ma másképp lesz. A melót azért féltjük ennyire, mert Bécsben dolgozunk, és nagyon jól keresünk. Plusz ezek az extra dolgok teszik életünk legjobb melóhelyévé! Ha valaki kíváncsi lesz az éjjel alakulására, majd leírom, hogy mi volt. :) Ha netán van benne helyesírási hiba, akkor bocsi, de tableten írom, és nem szoktam visszaolvasni amit írok.
2023. szept. 2. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os

Túl sok felnőtt filmes tartalmat nézel szerintem

2023. szept. 2. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!