Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Ezekben a forró napokban mi volt a legkevesebb vagy legtöbbet mutató öltözet másik sportos fiún/férfin, utcán vagy nyilvános hétköznapi helyen, amit láttatok és tetszett?
Figyelt kérdés
Strand nem számít, hisze ott normális a kevés ruha, maximum akkor, ha szokatlan szituáció történt.
Tehát nem szex, hanem nyilvános helyen látnivaló.
2023. aug. 27. 13:04
11/25 A kérdező kommentje:
De ha ti öltöztetek lengén, akkor írjátok meg, milyen reakciókat kaptatok férfi-/fiútársaitoktól.
2023. aug. 28. 07:44
12/25 anonim válasza:
Múltkor láttam egy futó srácot, csak cipő volt rajta, meg egy rendkívül rövid gatya, kb mint egy boxer. Eléggé megbámultam, amikor elfutott mellettem, észre is vette, mert nézett ő is 😅
13/25 A kérdező kommentje:
ma 10:07
Na, most kezdődik az érdekes rész. Mit olvastál le a nézéséből? Részletezd!
Általában a fiúk szeretik, ha egy másik fiú megnézi őket, a büszkeség és a zavar szokott keveredni a tekintetükben.
Ilyenkor ha van lehetőség kicsit jobban szemkontaktust tartani, akkor kiderül, hogy oké vagy nem oké.
2023. aug. 28. 13:47
14/25 anonim válasza:
Én a nudin voltam2 nap, még tangát sem láttam !De nem baj !
15/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de strand itt most nem releváns
2023. aug. 28. 14:14
17/25 anonim válasza:
Egy szűk nagyon rövid farmernadrág, és egy fehér lenvászon ing aminek csak az alsó két gombja volt begombolva volt rajtam.
Mindehez napbarnított bőr és sportos test..
Többen megnéztek,megfordultak utànam
18/25 A kérdező kommentje:
Kép, bővebb sztori?
2023. aug. 29. 16:26
19/25 A kérdező kommentje:
ma 01:07
Natúr csak akkor releváns, ha sportos a test, és van kép is. :)
2023. aug. 29. 16:26
20/25 anonim válasza:
Én egyszer elkísértem egy tesóm boltba, hogy csak boxer volt rajtam. És természetesen póló, azért ennyire nem vagyok őrült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!