Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Évekig azt hittem heteró, erre házasság után kiderült hogy biszex?
Ha te bifób vagy, akkor o meg egy onzo ge***i!!!
Válj el tole, aztan mehet ferfiakkal buzulni a ge***be!!!
10 evig hazudott neked!!!!
Hetero nőként megértelek. Nekem egy exem kért meg h felcsatolhatóssal dugjam meg, meg is vette, ott volt a kezemben. Ha nem is azonnal, de ott elindultunk egy lejtőn és szakítás lett a vége. Azóta rákérdezek az aktuális páromnál, hogy ő hogy áll a ffi-ffi szexhez, mi fér bele neki, gondolatai vannak e téren. Stb.
Sok pasival levelezek itt és bizony meglepően sokan éltek meg meleg élményt, ami jó volt és közben feleségük, gyerekeik vannak.
Amúgy az durva tanács hogy engedje pasival szexelni ha ez a vágya. Házasságban ha a szomszéd Jucus a vágya, akkor sem engedjük hogy megdugja, most hirtelen miért kellene engedni kielni a vágyat ha Jucus helyett Janit választaná.
Kérdező, ahogy rádzúdította a férjed ezt, valamint h titkolta, inkább az ami miatt válnék én. Az ellen sokat nem tehetünk hogy vonzódik a pasik hoz, ezért kár büntetni. Illetve szerintem is volt már pasival és az az élmény okozta ezt a coming outot nála.
Az a baj, hogy én ezt a sztorit már olvastam itt, nem is egyszer, csak kicsit át lett színezve. Mindig ez az alap: biszex, titkolózó pasi, szegény heteró nő, mint áldozat, aki amúgy heteró férfit választott volna, ha előre tudja.
A nő stílusa, és válaszai is ugyanazok mindig. Én meg paranoiás vagyok szerinte, ha ezt szóvá teszem.
De hát legyen, szerintem te még mindig az a nő vagy, aki a bi pasikra szállt rá, és próbálja megutáltatni őket. Ééés, még mindig nem vagy kreatív, se fantázia dús. Csak azzal van szerencséd, hogy sok az új ember itt, akiknek "minden vicc új", ezért meg tudod etetni őket.
Ui: életed azóta sem lett, hogy még mindig itt rontod a levegőt?
Én ha így vezetne elém és nincs gyerek lapát.
Hozzá teszem 42eves férfi vagyok. Hetero elvileg. De a szexi shemalok engem is izgatnak.
De én lépnek a helyedben.
Te nagyon nem vagy benne partner. Így még ha maradsz elcseszed az időd.
Mert ő vagy rég vagy nemsokára meg 5udja milyen amire vágyik.
Te meg nem fogod tolerálni.
Így ez szerintem eldöntött tény
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!