Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok nektek csók is belefér pasival a szexbe?
Belefér e?
Azzal kezdődik és azzal is fejeződik be egy szeretkezés,mellesleg imádok smárolni!
Néhai barátommal, akibe kicsit szerelmes is voltam, sokat smároltunk. A g*cis csók, amit előtte csak nőtől kaptam volt a legjobb 69 után, amikor mindkettőnk szája tele volt friss anyaggal.
Aztán vége lett, de már nem utasítanám vissza azt, aki smárolni szeretne.
Sosem próbaltam még férfival a szexet. Ha sikerül partner találnom hozzá, akkor én lennék a passzív szerepben, tehát engem dugna valaki....
Őszinte leszek, de a csók engem inkább taszítana, de eltudok képzelni egy olyan helyzetet, hogy... ...
mondjuk misszionárius pózban kefél engem egy férfi, közben nekem is áll a farkam, ő a farkával hozzáér a prosztatámhoz, közben hatalmasat élvezek és közben megcsókol, akkor tuti, hogy visszacsókolnám és a szájába nyögnék az élvezettől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!