Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Korábbi kiváncsiság okozhatta azt hogy most inkább a srácok érdekelnek?
Sokáig csak a csajok érdekeltek, velük tudtam volna mindent is elképzelni. Középsuli utolsó években, koliban, viszont elkezdett érdekelni zuhanyzás közben milyen mások farka, addig nem is igazán nézelődtem zuhanyzás előtt/közben/után. Ekkoriban volt barátnőm, de mivel koli volt inkább csak tini "szerelem" volt. Majd mikor vége lett a kapcsolatomnak, egyik sráccal a koliba aki szintén benn maradt egy hétvégére, kivertük közösen (de maguknak) majd egymásnak is. Ezután úgy éreztem ez egyáltalán nem helyes és több is volt mint elég. Az utóbbi hónapokban viszont annyira előtört az az érzés bennem, hogy ez milyen jó volt, hogy végül kipróbáltam sráccal a szexet illetve sokkal sűrűbben nézek meg egy helyes vékony srácot mint egy dögös csajt és gondolok arra milyen jó lenne a szex vele. A kolis kalandnak már lassan 7-8 éve történt.
Jelenleg ott tartok, hogy a jövőm is el tudnám képzelni egy normális srác mellett és igaz érdekelnek továbbra is a csajok szex terén, kapcsolatot kevésbé tudnék elképzelni velük. Bár ennek lehet köze ahhoz is hogy azóta albérletben lakom egyik haverommal és mindig csak a feszültség van amikor feljön barátnője.
Ti mit gondoltok erről? Lehet hogy most jutottam el odáig lélekben hogy elfogadjam hogy sráccal sokkal jobban érzem magam mint csajjal? Vagy egy alkalom még kevés ahhoz hogy ezt igy ki lehessen jelenteni?
Köszi előre is az épitő jellegű válaszokat! 25/f
Igen, van összefüggés.
Nálam is hasonlóan alakult és nem volt könnyű megbarátkozni vele.
most jutottam el odáig lélekben hogy elfogadjam hogy sráccal sokkal jobban érzem magam mint csajjal
Igen. Sok sikert!
Nem a korábbi kolis kalandod az ok. Az is inkább azért jött össze, mert érthető módon kíváncsi voltál és érdekelt ez a dolog. DE akkor még győzütt benned a heteronomatív társadalmi nyomás.
Éld az életed, úgy, ahogy neked igazán jól esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!