Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
69-nél hogyan ügyelsz, nehogy félrenyeld az ondót? Ha közel egyszerre élvez el a pár, a szopó(k) esélyesen zihál(nak), orgazmuskor nehéz kontrollálni a nyelést.
Figyelt kérdés
Biszex pasi vagyok, csodálom, hogy az ex csajom nem nyelte sose félre 69 pózban (garatra egyszer ment neki), de akkoriban elfelejtettem megkérdezni a technikáját erről.
Azóta férfivel orálozok, de még pasival sose 69-eztem.
Csajoknak is, biszex/meleg férfiaknak is szól a kérdésem.
2023. aug. 21. 01:56
1/3 anonim válasza:
Ezt nekem is gyakorolni kellene, nagyon ritkán jut ki a 69-ezés.
2/3 anonim válasza:
Még nem jutottam el a csúcsra 69 közben, de szerintem valami légzéskoordinációt próbálnék.
20f meleg
3/3 A kérdező kommentje:
Én csak csajjal 69-eztem eddig, volt, hogy kivette a farkamat a szájából eközben, ha az elélvezés határára került, nehogy félrenyelje az ondót. De olyan is volt, amikor egyszerre élveztünk el 69 alatt. Azt nem tudom, hogyan csinálta, hogy ne nyelje félre...
Nagyon szeretném a 69-et pasival is, ezért érdekelnek ötletek, mire ügyeljek spriccnél.
2023. aug. 22. 22:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!