Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmondjam egy lanynak akivel alakulnak a dolgok hogy szoktamm maszturbalni fiukra is?
többször talalkoztunk mar es eleg jol elvagyunk.
ö azt mondta hogy talan kiprobalna egyszer lannyal.
Nem "tartsa"? "Kerepestartsa"? Helyesírás egyes!
Egyébként hogy a csudába lehetne elmondani a partnernek a biszexualitást? Mi van, ha kifecsegi az, akinek elárulta a bi pasi? Aztán ha ismét nővel tartós kapcsolatba kerülne a biszex férfi, a nőknél töredékére csökkenne az esélye, mert a legtöbb nő előítéletes a biszex pasikkal.
Magyarán a biszexualitás felvállalása mazochizmus volna, a nők iránti igény elé erősen akadályt gördítene a felvállalással, a biszex férfi.
Röhejes a maygarázata több, előítéletes nőnek, hogy a biszex pasi "mi van, ha megcsalja pasival". Ez kb olyan, mint pl tudod, hogy a gyereked imád cirkuszba menni, ugyanakkor a vidámparkot is imádja. És épp ezért nem vinnéd vidámparkba, mert azt gondolnád, hisztis lesz a gyereked, mert amikor a vidámparkban van, folyton a cirkusz járna az eszében, és nem érdemli meg szerinted. Cirkuszba meg azért ne mvinnéd, mert mi van, ha a gyereked a cikruszból elvágyódna, hiába szereti, de elvágyódna, mert szerited eközben a vidámpark járna a fejében...
Ez micsoda marhaság?? Még gyerekek esetén is csak hébe-hóba jellemző. Ez felnőtt biszex férfi azonban, ha nővel van, akkor nővel van. Ennyi. Ha meg férfival van, akkor férfival van. Ennyi. De, tudom, sok nőnek ez bonyolult, mivel túlbonyolítja számos nő...
Aztán ha egy pasival élvezi a szexet, a romantikát a nő, semmi gondja. De amit megtudja, hogy a pasija fárfiakkal is csinálná (vagy csinálta már), hirtelen mégse vonzó a nő számára...
Nem is önellentmondásos a nők jelentős hányada, mi?
És ezért "mi, biszex basik vagyunk a hibásak". Különös...
Tudjátok mit mondana erre egypszichológus? Paranoiát.
"Jááájj, velem a pasim, és ha éppen egy férfira gondol, vagy holnap elhagy?? Jáj, inkább hetero pasit akarok!"
Ahhha... mintha hetero pasik között ne akadna oylan dögivel, aki megcsalja a nőket, na persze...
Nyilván bi pasik között is akad néhány hűtlen, ez igaz.
Na és hetero pasik között?
Na látjátok, kedves hölgyeim...
Ergo, nem kombinálni kellene ("nagyobb eséllyel csal meg egy bi pasi, mint egy hetero"), hanem megismerni az egyént, és eldönteni: összejössz-e vele.
Ebből következően a megcsalás nem attól függ, hetero-e a pasi, vagy biszex a pasi. De, tudom, ez nagyon "bonyolult". Persze, hogy "bonyolult" ez, sok nőnek, mivel a nők általában szeretnek keverni-kavarni, túlbonyolítani.
És ez hogy volna mégis, a bi pasik hibája...?
Akkor az az illető képes lemondani akár egész életében a párján kívüli szexről?
#13 A lényeg az, hogy hetero pasik között is, biszex pasik között is, SŐT, nők között is léteznek, akik félrekefélnek a párjuk mellett, HASONLÓ ARÁNYBAN.
Miért csak a bi pasik miatt kellene aggódni akkor??
Kérdésre kérdéssel: léteznek biszex nők, akik képesek lemondani a leszbikus szexről, ha egy életre együtt vannak a pasijukkal/férjükkel?
Vagy pl: léteznek hetero pasik között is olyanok, akik az életre lemondanak minden nőről, kivéve a feleségükről?
Ez épp ilyen. Nyilván vannak nők és férfiak, akik nem képesek erre, függetlenül az orientációjuktól. Ahogy vannak, akik viszont képesek erre.
Én nem értem, miért jelente -a heterókhoz képest- dupla kockázatot félrekefélésre / félreorálozásra az, hogy valaki biszex...
(Egyébként vannak kapcsolatok, amelyek szexuálisan nyitottak, sőt, gruppeneznek is, nőkkel, férfiakkal. Ahogy viszont ez nincs meg, ott megbszélés kérdése.)
12-es
"Maygarázata" helyesírás egyes
Tudtam, hogy a félregépelésbe fog belekötni, és nem a lényeget nézni. :) Látod, ez a butaság. Egyébként meg TARTJA - ez lett volna az illető ominózus helyesírási problémája.
Miért nem TARTJA be a helyesírási szabályokat?
Nem pedig "miért nem tartsa be a helyesírási szabályokat?"
De nem ez a lényeg. Hanem a kiírt kérdés, és az arra írt válaszok értlemezése.
18
De te is ebbe kötöttél bele hogy rosszul írt valamit nem a kérdésre reagáltál elsőnek.
Ez volt a fontosabb számodra.
Nem is tudtam hogy ez a szoba a helyesírással foglalkozik elsősorban. Ha hibázott is egy hiba nem egyes osztályzat sehol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!