Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi vagyok, izgat és kipróbàlnàm, de hol találok partnert?
Figyelt kérdés
Arra, hogy egy nő felcsatolhatóssal megd....n, de nagyon.2023. aug. 20. 14:34
3/14 anonim válasza:
A rosszlányokon vannak akik ilyet is válalnak!
Sok szerencsét! Hajrá!
4/14 anonim válasza:
Normális nő elküld a csába, és jogosan, mert megalázó.
5/14 anonim válasza:
Seggberakni egy csávót? Valamelyik nő ezt imádja.
6/14 anonim válasza:
5-ös Az nem nő, hanem transz "nő", és a sajátját használja felcsatolhatós helyett.
7/14 anonim válasza:
Én is kipróbálnám, de nem zavar az sem, ha fiú csinálna meg nagyon.
8/14 anonim válasza:
A párom rendszeresen csinálja nekem.
Keress olyan nőt aki ezt szereti szerintem sok van.
45 Sub F
9/14 anonim válasza:
8-as qrvák közt aki penzert megdug biztos sok van. De normális egészséges mentalitású nő elküld teged a ...
10/14 anonim válasza:
9 és figyeltél épp azt írtam hogy a párom rendszeresen megteszi nekem. D/S kapcsolatban élünk
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!