Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mi lenne akkor ?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne akkor ?

Figyelt kérdés
2023. aug. 18. 08:10
 1/6 A kérdező kommentje:
13 eves korom ota inkabb a fiuk erdekelnek, bar nem voltam se fiuval, se lannyal sose es eltelt 30 ev, fiuval valahogy nem is akarok, a fantazia az megy, de igazabol nem akarom hogy barki hozzamerjen, olyan dolog ez nalam mintha valami kenyszer lenne hogy fiuval kene szexelnem es nagyon nem akarom, lanyokrol nem fantazialok, igazabol sajnos tonkreteszi az egesz eletemet ez a szar bu*zisag, mostanaban gondoltam arra hogy mi lenne akkor, ha elmennek egy fiatal lany prostihoz es megdugnam akkor talan megvaltoznek es nem gondolnek tobbet a bu*zulasra
2023. aug. 18. 08:11
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki és kiderül.
2023. aug. 18. 08:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

A szex nem egy mágikus dolog, hogy megváltoztat mindent.

Ha érdekelnek a pasik, akkor azt a vágyadat kell kiélni.

Inkább az a baj, hogy nem fogadod el magad.

2023. aug. 18. 09:00
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem értem a problémád! Magadra erőltetnéd a melegséget? Vagy mi a szösz?
2023. aug. 18. 10:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Hát én se értem ez van bennem gyerekorom óta hogy fiúkkal szexelek erről álmodok fantáziálok de amikor kezd valósággá válni az egész akkor meg az van bennem hogy én ezt nagyon nem akarom meg azt se akarom hogy bárki hozzámérjen :(
2023. aug. 18. 10:33
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem simán lmbtq hatás.
2023. aug. 18. 10:49

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!