Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi vagyok. Hogyan tovább?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi vagyok. Hogyan tovább? Honnan informálódjak? Tudtok könyveket ajánlani? 22/F

Figyelt kérdés

Kb. 3 éve sejtem, hogy bi vagyok. Fél éve szakítottunk a volt barátnőmmel egy 2.5 éves kapcsolat után. Mostanában úgy érzem, hogy kipróbálnám fiúval is a párkapcsolatot és az együttlétet is, de fogalmam sincs, hogy merre induljak.

Honnan tudnék informálódni a témában? YouTube-on magyar videót egyáltalán nem találtam a témában, de angolt sem sokat.

Illetve tudtok jó bi/meleg témájú könyveket ajánlani?

2023. aug. 16. 22:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%
Miért könyvből akarod tanulni az életet?
2023. aug. 16. 22:29
 2/11 A kérdező kommentje:
#1: A "könyv" és a "honnan informálódni" két külön kérdés.
2023. aug. 16. 22:33
 3/11 anonim ***** válasza:
93%
Mit kell erről informálódni, ha úgy érzed a fiúk izgatnak akkor keress partnert, ismerkedj. Ha érzed ez az utad akkor haladj
2023. aug. 16. 22:39
 4/11 anonim ***** válasza:
74%
Egyes vagyok, ugyanazt mindtam mint a hármas, de a jérdezőnek kissé nehéz a felfogása.
2023. aug. 16. 22:46
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Keress egy pasit,aki a gyakorlatban is be avat.
2023. aug. 17. 01:19
 6/11 anonim ***** válasza:
83%
James Baldwin:Ha a néger utca beszélni tudna - Giovanni szobája (két regény-modern könyvtár)
2023. aug. 17. 03:12
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
John Cheever: Falconer
2023. aug. 17. 03:15
 8/11 anonim ***** válasza:
90%
Menj le egy homobárba ismerkedni
2023. aug. 17. 06:13
 9/11 anonim ***** válasza:
88%
A Young Royals sorozat ilyesmi témával foglalkozik, és nem annyira nyálas (a Heartstopper is, de szerintem az kicsit szirupos mese; bármennyire aranyos meg csecse a sztori, nem tartom reálisnak). S. A. Locryn könyveit ajánlom még, álnéven alkotó magyar LMBTQ írónő. Meg a Végzet Ereklyéiben is elég hangsúlyos a bi/meleg-szál.
2023. aug. 17. 08:02
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is, egyszerűen csak ismerkedjél.

Legelőbb érezd meg, hogy valóban szeretsz e fiúval együtt lenni.

Én enyhe biszex vagyok, így nálam a közös kézimunka, a szopatás és extra esetben a kölcsönös orál a max.

2023. aug. 17. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!