Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/83 anonim válasza:
Jelen:)
De egészséges, tiszta emberét és fix barátét.
4/83 anonim válasza:
Én imádom ha nyalnak. Mondjuk szeretem irányítani a partnerem, így a nyalás rendszerint szopatással is párosul. 47f
6/83 anonim válasza:
Nekem lehet nyalni. Cserébe nem nyalok, hanem szopok. (Bi pasi vagyok.) Ki szeretne ilyet? :)
7/83 anonim válasza:
Én imádom a pasim fenekét nyalni felni,ő pedig aztimádja ahogy teszem!
8/83 anonim válasza:
Nincs azaz isten,hogy kinyaljam egy hímringyó retkes de akár streilen csillogó valagát.
Sőt simán passi segget sem nyalnék.
De ha valkinek lefetyelni támad kedve és még fizet is érte,hát pucsitok 10-15 percig.
9/83 anonim válasza:
A nők szeretnek férfi valagat nyalni.
10/83 anonim válasza:
Szeretem adni és kapni is. Természetesen csak ápolt és tiszta partner esetében
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!