Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/meleg társaim, milyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg társaim, milyen érzés az együttlét egy fiúval/férfivel?

Figyelt kérdés

Életem során történt már olyan eset, hogy vibrátor segítségével kipróbáltam milyen lehet a történet, viszont mindig is nyuszi voltam hozzá, hogy ezt face to face kipróbáljam.

A vibrátoros élmény igazán felemelő volt, hatalmas adag élvezetet okozott. Most pedig eljutottam oda, hogy fel tegyem a kérdést: Milyen érzés az, mikor egy aktus során benned van egy férfi farka? Egyáltalán hogy lehetne össze hozni egy ilyet? 25/f

2023. aug. 15. 11:37
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

"Nyilvánvalóan egy farokra gondoltam ez alatt."

Nekem kissé szabados a fantáziám, valahogy elképzeltem a kedves kérdező egy...izé... tengeri csillaggal a popsijában. :P

Egyébként, én is vágyom rá, hogy végre megdugjanak (nem tengeri csillaggal). Szintén bi pasi.

2023. aug. 21. 03:41
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

"Egyáltalán hogy lehetne össze hozni egy ilyet?"

Úgy, hogy írsz. :)

2023. aug. 21. 23:48
 13/15 anonim ***** válasza:

Nem tudom, milyen lehet, csak sejtéseim vannak. Jó lenne kipróbálni egy korombeli normális, rendes sráccal.

22f

2023. szept. 8. 08:40
 14/15 anonim ***** válasza:

csao.

ugyan ebben a helyzetben voltam en is elsore...

meg tanultam magamon a prosztata orgamust, utanna erdekelt vajon milyen lehet...

ebben a leg nehezebb egy normalis partnert talalni...

ha figyel rad es te is el vagy lazulva jo lesz nagyon...

az elsonel maga a gondolat extra izgalom...

2023. szept. 9. 15:18
 15/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó. Főleg ha izgat/tetszik is a sràc.

36/Bi Aktiv

2024. ápr. 9. 12:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!