Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Gáz ha ennyire gerjedek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gáz ha ennyire gerjedek a fiatalokra?

Figyelt kérdés
Fiatal lányok és srácok, pubertást már elérték, kerekednek itt ott, szőrösödnek de még zsengék és fiatalok. Múltkor az edzőterem öltözőjében láttam egy fiatal srácot, nem tudom hány éves lehetett, erősen twink kategória volt, bár lehet nem is twink mert nem volt késői tini kategória. A lényeg hogy nagyon bejött, azok a boci szemek.. Gáz ha ez a korosztály izgat a legjobban? A fiatalos szépség stb.. 23/f
2023. aug. 10. 17:26
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
60%
Eléggé és egyre nagyobb gáz lesz az évek múlásával.
2023. aug. 10. 17:30
 2/17 anonim ***** válasza:
88%

Ezzel én is így vagyok. 26 vagyok de valahogy ha meglatok egy 16-18 éves srácot aki vonzó, egybol gyorsabban ver a szívem. De egy ponton túl meg kell tanulni ezt elengedni és maximum a szemedet legeltetni mert nyilván egy bizonyos kor után már nagyon gáz lesz fiatal fiúkhoz közeledni. 😅😅

Egyébként a hetero 40-es 50-es apukák is csorgatják a nyálukat a 15-16 éves rövidnacis lányokra is, nehogy azt hidd, hogy ez ritka dolog.

2023. aug. 10. 17:39
 3/17 A kérdező kommentje:
De legalább nem ütközik törvénybe.
2023. aug. 10. 17:39
 4/17 A kérdező kommentje:
2.A rövidnacis tinilányok pedig engem szoktak megnézni egy egy jobb napomon mikor ki vagyok csípve.
2023. aug. 10. 17:41
 5/17 anonim ***** válasza:
84%
Igen, törvény nem tiltja nálunk. De azért egy fiatal húsra ha rámész, akkor számolni kell azzal, hogy a szülei lehet vasvillára tesznek 😂
2023. aug. 10. 17:44
 6/17 anonim ***** válasza:
81%
Nekem is nagyon brjönnek🙄
2023. aug. 10. 18:27
 7/17 anonim ***** válasza:
72%
Olyan értelemben nem gáz, hogy nem gyerektestűek, de ha olyanra kerülne a sor, fejben még éretlenek.
2023. aug. 10. 18:33
 8/17 A kérdező kommentje:
Ja, bár egy 17 éves lány már szerintem elég érett és közel van a felnőtt korhoz, de ez is egyéni. Fiatalabbal csak szexelnék, de csak úgy hogy tisztázva van minden, a groominkot nem alkalmazom, nem aljaskodom.
2023. aug. 10. 18:35
 9/17 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is nagyon bejönnek a 16-20 közötti srácok, aztán szerencsére akad olyan is, akinek én is bejövök... 😅
2023. aug. 10. 19:13
 10/17 anonim ***** válasza:
77%
A 20 alattiak tényleg jók és az az érdekes, hogy valamiért mindig ilyenek találnak be. Izgat hogy 1-1 srácnak első voltam. Engem is felizgatnak. Minnél vékonyabb annál szexibb.
2023. aug. 10. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!