Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Milyen egy szexuálisan beteg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen egy szexuálisan beteg pasi? Milyen extrèm vágyai lehetnek?

Figyelt kérdés
2023. aug. 10. 14:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

Kinek mi. Egyén függő a megitélés.

Például a pisiszex sokaknál még nem beteg dolog, a kaki már igen. De egyesek a pisitől is irtóznak.

A szexuálisan beteg jelzőt mindenki másra szokta használni.

2023. aug. 10. 14:58
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Engem hívtak már betegnek (nem egyszer) azért mert rákérdeztem szereti e seggbe. Azért is mert a szájába akartam elmenni vagy az arcára.

Sok csajnál csak annyi létezik, hogy kinyalod, ő pedig cuppog a hegyén 1-2 percet és punciba megjáratod aztán elmész a gumiba (persze azt is csak a lukán kívűl)…

2023. aug. 10. 15:07
 3/12 anonim ***** válasza:
74%
Olyan, aki azt élvezi, hogy a másik szenved (nem a sima bdsm-re gondolok). Minden, ami bűntény, erőszakolás, kiskorú partner, mutogatás, stb.
2023. aug. 10. 15:16
 4/12 anonim ***** válasza:
77%

"Milyen egy szexuálisan beteg pasi? Milyen extrèm vágyai lehetnek?"

Egyesek szemében minden vágy, ami túlmutat azon, hogy a házastársaddal szerda/szombat este 21:30-tól rutin jelleggel maszatoltok a hálószoba falai között.

2023. aug. 10. 15:24
 5/12 anonim ***** válasza:
6%

Engem is neveztek már perverznek, azért, mert a nőktől elvárom, hogy kinyalják a seggemet, a nyelvükkel kényeztessék a seglyukamat. Persze a legtöbb megteszi simán, lefetyeli szorgalmasan, de azért volt egy-kettő, aki nem akarta.

58F

2023. aug. 10. 15:56
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Amivel összefutottam és számomra beteges volt az a

Kutya és ne részletezzük.

Menekültem.

2023. aug. 10. 16:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Olvasgatom itt ki mit tart betegnek és iszonyú szerencsém volt idáig a nőkkel. Kicsit extrémebb vágyaim vannak, megalázás, és megaláztatás minden mennyiségben. De pl még szerintem nem volt olyan nővel kinek ne élvezhettem volna a szájába. Az anált már kevesebben hagyták, főleg a szájbapisilést, de meglepően prűd leírásokat olvasok itt.
2023. aug. 10. 19:46
 8/12 anonim ***** válasza:
53%
DSM-5, most már DSM-5-TR. Részletes tünettannal megtalálod a férfiak és a nők szexuális életének zavarait.
2023. aug. 10. 23:21
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

16:19 : micsoda kutyák vannak manapság..!! Ezek a mai ebek, ejh...

:(

(Bocsánat, szar-kazmus...)

Hát, volt már, aki itt megtalált... mivel szívesen kinyalatnám a popsimat, férfiként, férfival. Eddig nem is lett volna gond. Viszont kikötötte, hogy a hátsóm, eközben "piszkos" kell legyen... Ő pedig a "tisztítóbrigád"...

Kinek mi a vágya, tudomásul veszem, neki ez az igénye.

Nekem meg azért ennyire ez nem jön be...

(Akinek viszont a tiszta lukam kell, lehet róla szó. Cserébe leszophatom őt.)

2023. aug. 12. 02:58
 10/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek
2023. aug. 12. 08:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!