Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Biszex srácok, főleg azok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Biszex srácok, főleg azok akik jobban élvezik sráccal az együttlétet?

Figyelt kérdés

Felvetődött bennem, hogy úgy hogy több csajjal voltam már mint sráccal, de a srácok sokkal jobban oráloztak és sokkal jobban el tudtam lazulni és élvezni a szexet hogy esetleg ez másnál is így lehet.

Ha jobb sráccal, akkor a jövőben inkább feléjük kéne orientálódnom? Közületek valaki tett így? Megbánta vagy esetleg pont hogy sokkal jobb lett később hogy a srácok csapatára voksolt?

Kissé tanácstalan vagyok hogy csak alkalmikban éljem e ezt ki vagy komolyabb kapcsolat lenne a megoldás.

25f

2023. aug. 10. 11:45
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is jobb, én is jobban élvezem férfival az orált.

Azt neked kell érezni hogy hogyan éled ki a vágyaidat.

Azt kell csinálni, ami jól esik!Egy életed van.

2023. aug. 10. 15:01
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Én meleg vagyok, szóval nem egyenesen nekem szól a kérdés, de azt azért tisztázd magadban, hogy egyáltalán képes lennél-e férfival kapcsolatban lenni. Mert az egy dolog, hogy a szex része megy, de amúgy, érzelmileg? Ott nemcsak orál van, hanem sok minden más is. Tudnál kötődni egy férfihoz és szeretni, mint párodat? (Bocs, ez csak felvetődött bennem, ugyanis találkoztam már olyan biszex pasival, aki azt mondta, hogy erre képtelen lenne. A másik férfinak is vannak érzései.)
2023. aug. 10. 18:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Attol fugg, hogy szex kell vagy kapcsolat. Kapcsolat nincs szex nelkul... De az oralis szex az meg nem egy kapcsolat alapja. Ahogy az elozo meleg is irta, te dontsd el, hogy mi fontosabb neked. Vagy irtad, hogy feszelyezve erzed magad a nokkel, kevesbe lazulsz el, az miert van? es probald megoldani. Ha azt akarod hogy jobb legyen a szex a noi paroddal kicsit tanitgasd, pl mi tetszett abban, amikor a ferfi szopott, mondd, hogyan csinalja. Meg fiatal vagy ne zarkozz el egyik nemtol sem. De ha megis, sok szerencset hozza.
2023. aug. 10. 19:56
 4/6 anonim ***** válasza:
69%
Én még sose voltam sráccal, de pont azért is akarom sráccal hogy tudjam milyen ahogy srác szop stb. De mindenki dícséri. Érdekel már nagyon.
2023. aug. 10. 20:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ahogy hozza az elet, olyan nemuvel legyel. Ha nagyon ragorcsolsz 1 nemre, beleunsz es a masik lesz izgibb ugyis. Ha mar mindkettot megkaphatod miert valasztanal?! A nokkel pedig fejleszd a szexualis egyuttletet, lehet te se vagy megfelelo nekik, ezert kell kommunikalni es epiteni a masikat. Es miert nem tudsz ellazulni? Izgulsz, felsz, vagy a lanyokkal volt valami?
2023. aug. 10. 20:32
 6/6 gabor49 ***** válasza:
54%
az oral jobb ferfivel igen imádok szopni egy méretes f*szt 49/f
2023. aug. 11. 07:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!