Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Miért hazudnak a biszex férfiak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hazudnak a biszex férfiak?

Figyelt kérdés

Az összes kikéri magának, hogy attól hogy biszex, attól még nem hűtlen, meg hogy nem a másik nemi szerve a lényeg, hanem a személyiség. Na ennek ellenére: vágynak egy farokra. Nem egy konkrét személyére, hanem random idegenére, tehát igenis a nemi szerv a fontos.

Máaik: barátnőjük van, titkolják előle hogy biszexek tehát eleve hazugságra építik a kapcsolatot, és a barátnő mellett farkakat szopnak, vagy szexelnek férfiakkal.

Ha egy heteró nő azt mondja nekik, bocs de kapcsolatot nem akarok biszex férfivel, akkor meg fel vannak háborodva, hogy a nők előítéletesek. Nem, nem azok, hanem nekik is vannak preferenciáik, és egy heteró nőnek heteró a preferenciája. A biszexek meg vmi felsőbbrendű akárkinek hiszik magukat, becsaphatnak nőket, azt hazudva nekik hogy heterók, aztán ha kiderül hogy hopp biszexek, akkor meg előadják a demagóg dumát: a társadalom miatt titkoltam el. Csakhogy a párjuk nem az egész társadalmat jelenti, és nem az egész társadalommal vannak kapcsolatban, hanem a párjukkal. A biszexek oda xarnak, ahonnét esznek. Átvitt értelemben. Miért gyávák és hazugok a biszexek, hogy várnak elfogadást, ha ők maguk azok, akik saját maguk alatt vágják a fát?

2023. aug. 8. 11:04
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
11%
Számomra a biszex férfi taszito! Az a baj, hogy kb nem is maradtak 100% hetero férfiak! Egy darab se. Komolyan mondom, egy sincs.
2023. aug. 8. 11:32
 2/33 anonim ***** válasza:
93%

#1:

Azért, én ezzel vitába szállnék...

2023. aug. 8. 11:46
 3/33 anonim ***** válasza:
87%
Nem kéne kikötnöd biszex mellett, és megoldva a problémád! Nem?
2023. aug. 8. 11:48
 4/33 anonim ***** válasza:
94%

Bi vagyok, nem vagyok hűtlen, attól, hogy mindkét nemhez vonzódom szexuálisan még lehetek hűséges… A hűség nem egy kiváltságos hetero tulajdonság, aki olyan az heteroként is hűtlen…

Nem, nem kívánok random farkakat…

Feleségem van, két gyerekem, az asszony tudja, a gyerekek egyelőre nem.

2023. aug. 8. 11:55
 5/33 anonim ***** válasza:
94%

Végig sem olvastam a kérdést mert úgyis mindíg ugyanazt hajtogatod.

Inkább kérdezek jobbat,miért kötsz ki mindíg seggfejek mellett?:D Kicsit jobb emberismeret rengeteget segítene rajtad

2023. aug. 8. 11:55
 6/33 anonim ***** válasza:
23%
A melegek nagyrésze is csak a farokra megy, meg hűtlenek/nyitott kapcsolatban vannak, és az ilyen alja réteg sír az elfogadásért. Ugyan úgy lehet fikázni a melegeket is mint a biszexeket, kérdező
2023. aug. 8. 12:49
 7/33 A kérdező kommentje:
4-es köszi, teljesen jól bemitattad azt amit írtam. 😆
2023. aug. 8. 13:33
 8/33 A kérdező kommentje:
Hazudtok biszexek! Saját magatoknak is.
2023. aug. 8. 13:33
 9/33 A kérdező kommentje:
3-as édes szivem! Mit írtam? A biszexek titkolják hogy biszexek, tehát eleve fogalmad sincs róla, tehát hogyan ne köss ki így egy biszex mellett?
2023. aug. 8. 13:34
 10/33 anonim ***** válasza:
93%

A stílusod és a hozzáállásod alapján te sem vagy egy főnyeremény, szóval szerintem fogadd el, hogy neked ez jár :D

Vagy csinálj, amit akarsz, de innen tűnj már el, mert kezdesz nagyon unalmas lenni. Igen nyomorult egy életed lehet, ha még mindig nincs jobb dolgod, mint itt panaszkodni.

2023. aug. 8. 15:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!