Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok számotokra vonzóak a fekete pasik?
Figyelt kérdés
Össze is jönnétek eggyel, esetleg csak alkalmi érdekelne velük?2023. aug. 7. 12:02
11/19 anonim válasza:
Igen. Voltam is fekete pasival. Pontosabban kettővel. Az egyik kifejezetten jó volt, a másiknak viszont óriási volt, nem is lett szex belőle, nem fért be sehova...
12/19 anonim válasza:
Igen,jó lenne egyszer szexelni fekete sráccal vagy lánnyal...leginkább mindkettővel
18f
15/19 anonim válasza:
Egyetemen csoporttársammal, alkalmilag. Szerencsére ő bi, úgyhogy könnyen összehoztuk a randit. Szép nagy van neki. 25/F
16/19 anonim válasza:
18/19 anonim válasza:
16: A második tuti félvér
Ki ő?
19/19 anonim válasza:
#18, Igazad van végülis, de a mondanivalómon nem változtat. Aminek az lett volna a lényege, hogy nem befolyásolja a bőrszín azt, hogy ki mennyire vonzó, mert lehet találni 1/10-es és 10/10-es pasit bármelyik bőrszínből/nemzetiségből.
Nem tudom, hogy ki ő, csak Google-n kerestem egy csúnya és egy vonzó fekete pasit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!