Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Bi/meleg fiúk mi a legvadabb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bi/meleg fiúk mi a legvadabb vágyatok szexben?

Figyelt kérdés
Amit még nem éltetek ki mert pl perverznek érzed vagy akármi.
2023. aug. 2. 13:35
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
39%
családból 1valaki
2023. aug. 2. 13:37
 2/18 anonim ***** válasza:
88%

Femboy szex! Belőlem csinálnának csini femboyt vagy sissyt és egész nap szexrabszolgaként tartanának.... harisnya, magassarkú, smink, paróka, műköröm....

plug a fenekemben, erényöv a farkamon! elfenekelnének, szop@tnának, egész nap dugnának és mindenhol rámélveznének :)

2023. aug. 2. 13:44
 3/18 anonim ***** válasza:
81%
Egy domina nőt csinálnának belőlem és egy felcsatolhatóssal megdug. Közben le lennék szíjjazva. Bekatéterezne.
2023. aug. 2. 16:17
 4/18 anonim ***** válasza:
82%
Egy magas mackó típusú aktív férfi aki szőrös van szakálla is vele szexelni.
2023. aug. 2. 20:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Amit pl sose mernék: nyilvánosan, utcán szexelni, orálozni. Jönne a fakabát oszt' annyi. :D

Zárt helyiségben: meleg, friss g3ciben fürdeni, bukkake minimum tíz férfival, arcomról, hasamról, hátmaról csurogna végig a g3ci, a számból is folyna ki a maradék... Közben hátulról dugnák a s3ggem.

Meg hát, egész egyszerűen, régebbi barátaimnak bevallani, hogy le szeretném szopni őket... És megtenni. Csak hát nem vallom be nekik, mert kockázatot jelenthet a barátságunkra.

Egyik jó ismerősömnek hálás vagyok, h bevallotta nekem egyszer, ő meleg, és hogy a fiú, aki rendszeresen jár hozzá, a szeretője. Ráadásul ksi településen, ahol hallottam már némelyek szájából, hogy "az meg micsoda egy hülye bVzi!!". Szóval nem tudom eldönteni, bátorság, vagy meréászség volt-e részéről, hogy nyilvánossá tette (coming out-olt). Akkoriban már sejtettem, hogy biszex vagyok, de még vívódtam magmban evvel, azonban már egyértelműen természetesnek vettem a homo- és biszexualitást.

Na ilyet nem mernék megtenni. Nem vágna földhöz, ha kiderülne rólam, de nem reklámozom biszexualitásom. Nem valami előnyös, finoman szólva... Tehát ez is extrém kateg számomra, hogy bevallani nyilvánosan.

2023. aug. 2. 20:42
 6/18 anonim ***** válasza:
74%
Aktív férfi és domina nőt kielégíteni és teljesen alárendeltként ki szolgálni, nő lábáról férfi spermát nyalni, spitroast velük és hasonlók.
2023. aug. 4. 20:47
 7/18 anonim ***** válasza:
82%
Aktív biszexként egy szexhaver. Úgy szopatni, dugni, hogy a barátnője ott van a lakásban, de alszik.
2023. aug. 5. 21:09
 8/18 anonim ***** válasza:
76%
Több fiatal srác farkát kényeztetni élvezésig.... 😊
2023. aug. 6. 05:48
 9/18 anonim ***** válasza:
76%
Legalább két férfit egyszerre leszopni
2023. aug. 7. 10:29
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Élvezésig szopni egy kis farkú, lányos külsejű gimis srácot. Akár rendszeresen is. :$
2023. aug. 8. 01:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!