Kezdőoldal » Szexualitás » Biszexualitás » Mennyire lehetséges hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lehetséges hogy a biszex "fázis" csak átmenet?

Figyelt kérdés

Valaki volt már, így, hogy azt hitte biszex de idővel csak a saját nemével tudta elképzelni? Meddig tartott ez az átmenet? Mik a jelei, hogy ez csak átmenet?

Kort és nemet írjatok légy szíves.

Én 26/F

2023. júl. 22. 09:30
 1/6 anonim ***** válasza:
91%
Az nem a biszexség megszűnését jelenti, hogy valakinek épp egy hosszú éveken át tartó fiús korszaka vagy lányos korszaka van. Ez az orientációnak abszolút a szokványos, normális tartományába esik. Csak a hülye, bifóbiás sztereotípiáknak köszönhető, hogy egyáltalán felmerülhetett ez a kérdés. Nem csak az számít biszexuálisnak, ha valaki heti három napot csajozik és heti négy napot pasizik pubertástól a haláláig. Hogyha valakinek egész életében van 60 azonos nemű partnere és 2 ellenkező nemű partnere, az is biszexuális, nem pedig tévelygő homoszexuális, akinek volt egy átmeneti időszaka. Ugyanez fordítva.
2023. júl. 22. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sincs átmenet, maximum csak alkalom nincs éppen, hogy előbújjon az a fajta vágy.
2023. júl. 22. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam ez váltakozik, hol nők, hol pasik jönnek be jobban

21 vagyok

2023. júl. 22. 18:55
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az idősebb korosztályhoz tartozom, volt elég sok férfi és nő az életemben. Mindig változott, hogy éppen melyik nem vonzott jobban, de soha nem éreztem, hogy elmúlt a biszexségem, és attól függően, hogy melyik nem képviselőjével kavartam, full hetero, vagy full meleg lennék.

A biszexség nem múlik el, csak a preferencia tolódik el az egyik, vagy másik irányba.

2023. júl. 24. 09:07
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nálam egy folyamatosan változik. Eddig csak férfiakkal voltam, ők vonzanak jobban, viszont időnként nagyon vágyom nőkre is. Kb 1-2 havonta tör rám a nők utáni vágy. 26/F
2023. júl. 24. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
69%

Valóban, van olyan, aki egyszer az egyik nemhez vonzódik inkább, egyszer a másikhoz, és csak simán biszex. De nem igaz, hogy nem lehet ilyen átmenet.

Melegek küzül nagyon sokan heteroként kezdik. Nem azért mert azok, hanem azért mert ézt látták egész életükben ezt nevelte beléjük a társadalom, és eleinte azt hiszik, hogy ők is "normálisak". Elkezdenek randizni lányokkal, és akkor jönnek rá, hogy valami nem jó. Ilyenkor általában elkezdi felfedezni az ember a saját neme iránt érzett vonzalmát, de ilyenkor lehet egy időszak, amikor valaki biszexnek tűnik. Valójában csak simán meleg, aki még ezt nem fogadta el teljesen, és aki még nem vetkőzte le teljesen azokat a normákat, amiket szépen lassan magára vett egy heteroszexuális társadalomban. (És ez persze lányokkal ugyanígy működik.)

2023. júl. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!