Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupasz, jó testű férfi fenék miért vadító?
Figyelt kérdés
26f éves Hetero vagyok 100%, azonban néha bele futok olyan képekbe (hírdetések által) amit ha meglátok pillanatok alatr olyan kemény leszek, hogy már fáj. Érzem, hogy be akarom rakni.
Mutatnék példát, de buszon vagyok.
A lényeg, hogy fehér bőrű, de rózsaszínes árnyalatú csupasz ánusz, here, minden.... Ahogy pucsít az fenomenális érzés és MEG AKAROM DUGNI, tudni akarom milyen pasival, de... Sosem próbáltam még...csak vén 60 évesek akiket dughatnék de. Nekem fiatal kellene, hogy kipróbáljam.
Azonban hetero vagyok, csajt dugni élvezetes.
2023. júl. 20. 06:14
1/8 anonim válasza:
Ez így van, aki ennyire meg akar dugni egy pasit, az nem lehet más, mint hetero 😅
A megfejtés: biszex vagy, ami furcsa, mert a kérdés kategóriáját meg sikerült eltalálni
2/8 anonim válasza:
Na vajon miért.
Biztos hetero vagy!
4/8 anonim válasza:
Azt a 100 százalék dolgot gondold újra.
6/8 anonim válasza:
🤣🤣🤣 ennél heterobb írást meg nem is olvastam
8/8 anonim válasza:
Egy 100% hetero, aki csak megdugni szeretné a férfiakat. 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!