Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben más egy transz nő, mint egy cross dresser és mint egy meleg?
Transz nőként is él
Crossdresser csak beöltözős pasi
Meleg meg simán egy átlag férfi aki saját neméhez vonzódik.
Én a transzikhoz. Nőiesség, de ott az extra. Így izgató.
Kevés crossdresserrel voltam, de igazából egyik se jött úgy be, túl fiúsak voltak. (Széles váll, nagy láb stb)
Sokan azért nem szedik le, mert hirdetnek és ebből élnek. Operáltként a vendég is kevés.
Vagy pont azért nem operáltak mert több millió Ft.
Nem beszélve arról lehet a szexet se tudnák többet élvezni
Én hetero férfi vagyok de volt jópár shemale és transzival rosszlányokrol.
Nagyon fullosak. Nyilván a borostás parokas, mell nélküli nem tudok izgulni. Csak aki baromira nőies
A transzok többsége nemi diszfóriában szenved, azaz visszatérően stresszt okoz számára a természetes kinézete és az ehhez társított dolgok. Attól lesz valaki transz, hogy elveti bizonyos, a biológia neméhez kötődő dolgokat, hogy új nemet vegyen fel. A nemiszerv operációja egy döntés a sok közül, érthető okokból eléggé technikai kérdés.
A cross-dresser részben fétis, részben társadalmi melléktermék.
Mindkét csoportnál előfordul mindhárom fő szexuális orientáció.
A homoszexualitástól nem lesz szorongásod amiatt, hogy például férfi vagy, de nem érzed magad annak. Ez egy fontos különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!