Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis hogy ez felizgatott?
Nemreg strandolni voltam es a zuhanyzoban egy kb velem egykoru srac verte a farkat es veletlen meglattam.
persze elfordult mikor oda neztem.
bementem en is a zuhanyzoba bezarkoztam es en is kivertem arra hogy a srac mellettem levö zuhanyba csinalja.
De, velem is csinálta már "hetero" zuhanyozóban, majd előbb utóbb elfogadja, hogy biszex.
13
Szerintem nem. Hanem hazamegy, és otthon kiveri. Nem vállalja be tudatosan annak esélyét, hogy meglátja egy másik pasi, és ezzel neki semmi problémája.
Az, hogy abbahadja vagy sem, nem függ össze a hetero/bi/meleg dologgal.
Talán nem vette észre, hogy más is ott van.
Az teljesen normális, hogy egy szexuális helyzet felizgat, pláne ha pucérak a résztvevők.
Előző, amit írsz kb olyan, mintha azt írnád, egy nudista strandon, mondjuk, körülötted éppen kizárólag pucér 12 évesek, vagy 10 év alatti pucér gyerekek állnának, és ezért felállna a szerszámod - a te szavaiddal élve ez is "teljesen normális"? Mert hiszen pucér mind...
Sőt, mondok neked valamit. Ha tanulmányozod a pszichoológiát, amely a gyerekek viselkedését is tanulmányozza, vagy pusztán sok kisgyermek van körülötted (pl ha szülő vagy, struccpolitika nélkül), akkor tudnod kell, csecsemő kortól, de főleg 3-4 éves kortól a gyerekek maszturbálnak is.
Akkor most olvasd vissza azt, amit megfogalmazál.
Ha erre azt mondod, "ez nem ér, a gyerekek masztija más, a gyerekek pucérsága más", akkor miért nem más számodra az, ha férfiak pucéran masztiznak körülötted egy zuhanyzóban...? Ergo arra se kellene felizgulnod "heteróként, aki te vagy", ahogy gyerekekre se izgulsz fel.
Na de valamiért MÉGIS felizgulsz pasiként, pucér pasikra... És te full heteronak tartod magad...
Kedves 18as
A gyerekek pucérkodása még nem minősül szexuális dolognak. A meztelenség egyenlő a szexualitással. Te csak ki akarod forgatni amit írtam, de ez csak a te problémád. Inkább a kérdezőnek segíts, válaszold meg a kérdését. Ha velem van problémád, akkor írj privátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!